Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochamjego

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość LOLEK BOLEK
zazwyczaj gdy wychodzi Ci ze jestes w ciazy testy sie nie myla.najlepiej udaj sie do lekarza i bedziesz wszystko wiedziala. ile masz lat tak w ogole?

Gość niekochamjego
17.. na poczatku mmyslalam ze kreska naprawde malo widoczna , praktycznie znikoma nie oznacza nic.. niestety chyba oznacza :P

Gość LOLEK BOLEK
najlepiej sprawdz to u specjalisty nie ma co gdybac. a jesli bys byla w ciazy to co dalej?cieszylabys sie?bo chyba troche mloda jestes jak na dziecko..

Gość niekochamjego
Przezywalabym pewnie . . Juz i tak ciezko, od kiedy zoabczylam zarys tej drugiej kreski.. Ale co ma byc to bedzie, jak bedzie , to sie jakos wychowa :)

Gość BOLEK LOLEK
lepiej dobrze a nie jakos:Pheheh

Gość niekochamjego
nick jak nick, pierwsze lepsze co wolne i co wpadło do głowy. no specjalnie na dziecko to ja nie czekam.. trochę za młodo.. 17 lat.. mam tak mówisz, ze na Twoje oko to 'to'? w sumoe kazdy mi mowi ze nawet slaba kreska to juz ciaza..

bo jak jest początek ciąży to jest słabiutka kreska... a Twój facet już wie?? Ile on ma lat?? Będzie chociaż odpowiedzialny??

Gość niekochamjego
Wie.. powiedzialam. Powiedzial , ze damy rade ;) odpowiedzialny? mysle ze tak, bo juz po pierwszym tescie, gdzie kreska byla tez slaba zaczal na mnie uwazac i bronic mi wszystkiego, co mogloby zaszkodzic.

Gość agata agata
Witam, wczoraj zrobiłam test i wyszedł wynik negatywny, ostatni raz kochałam się dwa tygodnie temu. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że nie wykrył ciąży? Napisane było, że potrafi wykryć już 6 dni od zapłodnienia, ale wiadomo, że różnie to bywa... Bardzo proszę o radę.

Gość niekochamjego
No milo to chyba raczej nie bedzie.. Ale mysle ze jak juz bedzie widac brzuszek to zmienia nastawienie, tylko wlasnie nie wiem co ten test konrewtnie oznacza.. bo taka moocno słaba kreska.. hm.. nie wiem . skoro tets nie wykryl ciazy to nie jestes ;) dla pewnosci powtorz za pare dni .

Gość BOLEK LOLEK
NO GWARANTUJE ZE RODZICE NIE BEDA PEKAC Z RADOSCI NA WIESC ZE ICH 17 LETYNIA CORKA BEDZIE MIALA DZIECKO.na poczatku na pewno nie ebdzie im latwo zaakceptowac tego faktu ale z czasem na pewno sie oswoja. najwazniejsze to to zeby Twoj facet byl przy Tobie i Cie wspieral bo teraz pelno takich kolesi ktorzy mowia ze beda dobrymi ojcami a jak sie dziecko urodzi znokaja jak kamien w wodzie.Tym bardziej ze Twoj chlopak jest pewnie rownie mlody jak Ty

Gość agata agata
Była jedna, ciemnoróżowa kreska i ani śladu drugiej. Dzięki :-)