Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskany maz_

a ja mam taki problem

Polecane posty

Gość zatroskany maz_

nagosc w naszym zwiazku nigdy nie byla tabu,mamy dwoje dzieci,syn ma 15 a corka prawie 14,odkad pamietam zona nigdy sie jakosc nie przejmowala wychodzac nago z lazienki,dzieci male itd,ale teraz kiedy syn ma 15 lat wydaje mi sie to co najmniej nieodpowiednie,zwrocilem zonie uwage i zapytalem czy uwaza ze byloby ok gdybym ja tak paradowal przed nasza corka?(oczywiscie tak nie robie)odpowiedziala tylko zebym nie przesadzal.......co wy o tym myslicie???

Gość paratarata
nago,czyli calkiem nago, czyw bieliznie?biedne dzieci

Gość a ja wręcz przeciwnie
marna prowokacja :o

Gość zatroskany maz_
ostatnio tez zauwazylem ze moj syn tak dziwnie spoglada na żone jak ona wychodzi nago z lazienki... czy to mozliwe ze pociaga go ona fizycznie? cholera boje sie ze mi jakis rywal rosnie pod bokiem ehhhh

Problem dość złozony bo tak:...syn na pewno już sporo wie na ten temat..jak nie ze szkoły to od kumpli ;) Do pewnego stopnia też się przyzwyczaił do waszej nagości bo wcześniej nie był to żaden problem a zaczał nim być gdy syn osiagnął wiek 15 lat. Myślę, że chyba ciut za pózno na skrywanie nagości...z drugiej jednak strony nie ukrywam że wypadało by się troszkę powstrzymać od paradowania na nago. Wiele teraz zależy od żony...co ona z tym zrobi i jak będzie się czuła nago w jego obecności. Z tego co piszesz ona raczej się nie krepuje więc może jakaś rozmowa ze synem na ten temat i uwrażliwienie jego w tej kwestii. Myślę, że facet z facetem powinniście się dogadać. Zyczę powodzenia;)

Gość apeluje do was
a co w tym złego?

Problem dość złozony bo tak:...syn na pewno już sporo wie na ten temat..jak nie ze szkoły to od kumpli ;) Do pewnego stopnia też się przyzwyczaił do waszej nagości bo wcześniej nie był to żaden problem a zaczał nim być gdy syn osiagnął wiek 15 lat. Myślę, że chyba ciut za pózno na skrywanie nagości...z drugiej jednak strony nie ukrywam że wypadało by się troszkę powstrzymać od paradowania na nago. Wiele teraz zależy od żony...co ona z tym zrobi i jak będzie się czuła nago w jego obecności. Z tego co piszesz ona raczej się nie krepuje więc może jakaś rozmowa ze synem na ten temat i uwrażliwienie jego w tej kwestii. Myślę, że facet z facetem powinniście się dogadać. Zyczę powodzenia;)

Gość zatroskany maz_
sex też uprawiamy przy dzieciach . czy to nieodpowiednie ?

Gość zatroskany maz_
masturbujemy sie wszyscy razem , to chyba dobrze ze spędzamy se sobą czas ?

Gość zatroskany maz_
przepraszam miało być ze

Gość słuchajcie słuchajcie
to może być prowokacja. Ale ja na serio znałam taką rodzinę, gdzie nagość i sex nie były żadnym tabu. Rodzice chodzili nago po domu bez skrępowania, podobno nawet pokazali chłopakom jak wygląda sex. Ale tego to już nie jestem tak na 100% pewna.

Gość słuchajcie słuchajcie
nie jestem na 100% bo podali mi jakieś tabletki i nie wiem czy mnie wyjebali czy nie...

Gość zatroskany maz_
podszyw a jednak przeprasza...... wy wszedzie widzicie prowokacje???? dziekuje tym ktorzy w uczciwie sie wypowiedzieli... ostatnio po rozmowie z zona wymoglem zeby chociaz gacie na doope ubierala i delikatnie zauwazylem ze jej piersi tez juz nie takie jak 20 lat temu:(ona i tak dobrze wyglada ale to jej nieusprawiedliwia...

Gość zatroskany maz_
to jeszcze większe zwisy niż 20 lat temu 😭

Gość zatroskany maz_
jako podszyw wszystko mi wolno hahahahaha ale wcale mi nie wesolo bo mam stulejke i zadna laska mnie nie chce smieja sie tylko ze mnie...

Gość zatroskany maz_
kto podszywa sie pod podszywacza mnie ? wypierdalaj znajdź se własny topik chamie .

Gość zatroskany maz_
to pewnie słuchajcie słuchajcie spadaj głupia suko .

Gość zatroskana zona_
Może będzie niedługo fajny kwadracik z waszej rodzinki :p

Gość nudze sieT___T
Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl » Forum - strona główna » forum Dyskusja ogólna Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat | [ wyloguj ] Temat: a ja mam taki problem 18:20 zatroskany maz_ nagosc w naszym zwiazku nigdy nie byla tabu,mamy dwoje dzieci,syn ma 15 a corka prawie 14,odkad pamietam zona nigdy sie jakosc nie przejmowala wychodzac nago z lazienki,dzieci male itd,ale teraz kiedy syn ma 15 lat wydaje mi sie to co najmniej nieodpowiednie,zwrocilem zonie uwage i zapytalem czy uwaza ze byloby ok gdybym ja tak paradowal przed nasza corka?(oczywiscie tak nie robie)odpowiedziala tylko zebym nie przesadzal.......co wy o tym myslicie??? 18:23 [zgłoś do usunięcia] paratarata nago,czyli calkiem nago, czyw bieliznie?biedne dzieci 18:24 [zgłoś do usunięcia] Bober 00 Biedne dzieci Nie licz na pozytywy 18:25 [zgłoś do usunięcia] Hinatka porażka Watashi wa Naruto-kun ga daisuki dakara... http://www.youtube.com/watch?v=_NecY_z-Ht0 18:26 [zgłoś do usunięcia] a ja wręcz przeciwnie marna prowokacja 18:26 [zgłoś do usunięcia] Wiosenne Tchnienie Sklerozy Jeśli to nie prowo to Pain, without love Pain, I can\'t get enough Pain, I like it rough \'Cause I\'d rather feel pain than nothing at all 18:27 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ ostatnio tez zauwazylem ze moj syn tak dziwnie spoglada na żone jak ona wychodzi nago z lazienki... czy to mozliwe ze pociaga go ona fizycznie? cholera boje sie ze mi jakis rywal rosnie pod bokiem ehhhh 18:27 [zgłoś do usunięcia] lady_ona (noone801@wp.pl) lady_ona@tlen.pl Problem dość złozony bo tak:...syn na pewno już sporo wie na ten temat..jak nie ze szkoły to od kumpli Do pewnego stopnia też się przyzwyczaił do waszej nagości bo wcześniej nie był to żaden problem a zaczał nim być gdy syn osiagnął wiek 15 lat. Myślę, że chyba ciut za pózno na skrywanie nagości...z drugiej jednak strony nie ukrywam że wypadało by się troszkę powstrzymać od paradowania na nago. Wiele teraz zależy od żony...co ona z tym zrobi i jak będzie się czuła nago w jego obecności. Z tego co piszesz ona raczej się nie krepuje więc może jakaś rozmowa ze synem na ten temat i uwrażliwienie jego w tej kwestii. Myślę, że facet z facetem powinniście się dogadać. Zyczę powodzenia 18:27 [zgłoś do usunięcia] apeluje do was a co w tym złego? 18:28 [zgłoś do usunięcia] lady_ona (noone801@wp.pl) lady_ona@tlen.pl Problem dość złozony bo tak:...syn na pewno już sporo wie na ten temat..jak nie ze szkoły to od kumpli Do pewnego stopnia też się przyzwyczaił do waszej nagości bo wcześniej nie był to żaden problem a zaczał nim być gdy syn osiagnął wiek 15 lat. Myślę, że chyba ciut za pózno na skrywanie nagości...z drugiej jednak strony nie ukrywam że wypadało by się troszkę powstrzymać od paradowania na nago. Wiele teraz zależy od żony...co ona z tym zrobi i jak będzie się czuła nago w jego obecności. Z tego co piszesz ona raczej się nie krepuje więc może jakaś rozmowa ze synem na ten temat i uwrażliwienie jego w tej kwestii. Myślę, że facet z facetem powinniście się dogadać. Zyczę powodzenia 18:28 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ sex też uprawiamy przy dzieciach . czy to nieodpowiednie ? 18:30 [zgłoś do usunięcia] lady_ona (noone801@wp.pl) lady_ona@tlen.pl Taa....to pozostaje mi gratulować głupoty tylko. Prowokacja aż miło;/;/; 18:34 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ masturbujemy sie wszyscy razem , to chyba dobrze ze spędzamy se sobą czas ? 18:35 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ przepraszam miało być ze 18:37 [zgłoś do usunięcia] słuchajcie słuchajcie to może być prowokacja. Ale ja na serio znałam taką rodzinę, gdzie nagość i sex nie były żadnym tabu. Rodzice chodzili nago po domu bez skrępowania, podobno nawet pokazali chłopakom jak wygląda sex. Ale tego to już nie jestem tak na 100% pewna. 18:39 [zgłoś do usunięcia] słuchajcie słuchajcie nie jestem na 100% bo podali mi jakieś tabletki i nie wiem czy mnie wyj**ali czy nie... 18:40 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ podszyw a jednak przeprasza...... wy wszedzie widzicie prowokacje???? dziekuje tym ktorzy w uczciwie sie wypowiedzieli... ostatnio po rozmowie z zona wymoglem zeby chociaz gacie na doope ubierala i delikatnie zauwazylem ze jej piersi tez juz nie takie jak 20 lat temu ona i tak dobrze wyglada ale to jej nieusprawiedliwia... 18:41 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ to jeszcze większe zwisy niż 20 lat temu 18:48 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ jako podszyw wszystko mi wolno hahahahaha ale wcale mi nie wesolo bo mam stulejke i zadna laska mnie nie chce smieja sie tylko ze mnie... 18:49 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ kto podszywa sie pod podszywacza mnie ? wypie**alaj znajdź se własny topik chamie . 18:50 [zgłoś do usunięcia] zatroskany maz_ to pewnie słuchajcie słuchajcie spadaj głupia suko . 18:51 [zgłoś do usunięcia] zatroskana zona_ Może będzie niedługo fajny kwadracik z waszej rodzinki

Gość zatroskany maz_
Ostatnio córka mi mówi " tato, pochodzilbyś nago po domu. ja tak lubię, jak mężczyznie majta się ta fujarka pomiędzy nogami"