Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillys

zawsze życie przerwaca mi się do góry nogami, gdy go zobaczę

Polecane posty

Gość lillys

Ten facet ma po prostu na mnie taki wpływ, że jak go zobaczę to mnie ogłupia. Nie wiem czy to ciągle ta chemia tak działa. Byłam w nim zauroczona(zakochana?) przez 3 lata (była to miłość platoniczna, on miał żonę i był wówczas moim wykładowcą, a ja miałam chłopaka), ale to było już ponad 2 lata temu. W ciągu tych dwóch lat natknęłam się na niego 3 razy. Nie rozmawialiśmy, tylko się widzieliśmy. Już dawno mi "przeszło" z nim, tym bardziej mnie wkurza, ze jak go zobaczę to potem cały wieczór i kilka następnych dni myślę tylko o nim. Czy w waszym życiu też są takie osoby, które stawiają wam wszystko do góry nogami?

Gość antoine
tak, wszyscy moi ex tak na mnie dzialaja :(

Gość brunetka833
Oj jest i ma dziewczyne:/ chociaz mowi ze to ona bardziej zakochana w nim niz on w niej, ale ja nie moge przestac o nim myslec, siedzie i wymyslam plan, wchodze na jego profil na nk bo dziesiec razy dziennie byle tylko zobaczyc jego oczy, a jak mam duzego dola to umaiwam sie z duza iloscia facetow byle tylko nie myslec to jest chore:(

nie wiem jak mam to interpretować. Czy to znaczy, ze jeszcze coś do niego czuję?

Gość brunetka833
wiesz to pewnie dlatego ze nie mozemy ich miec tak mi to kiedys ktos wytlumaczyl:(