Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27222222222

poradzcie cos? co myslicie?

Polecane posty

Gość ona27222222222

Poznalam Super faceta dziela nas 350km bywal umnie bylo cudownie.... on wtrakcie rozwodu .. jego ex \"pomogla\" mu wpasc w pijanstwo :(( Byl przymnie bylo super nie pil byl wesoly i pogodny.... Cos sie wydarzylo mial przyjechac odmówil... niby brak kasy... a wkloncu przyznal sie ze znów pije? nieznam powodów... dlaczego niby.. nic zlego sie nie wydarzylo a siegnal po alkohol.... Kontakt z jego rodzina mam... jego siostra i mama radza mu zeby podja sie terapi... w przeszlosci wyslali go na 3 tygodnie do szpitala.. POMOGLO ... teraz zamierzaja znów to zrobic. ale on nie chce..... pojechaj do swego mieszkania i twierdzi ze da sobie rade sam..... ... mam mu dac 2 tygodnie czasu do tej pory pojawi sie umnie..... Tak twierdzi.... czy jest czlowiek wstanie sobie w takiej sytuaci sam poradzic.... Podobno mnie Kocha..... i wierzy w nasza wspólna przyszlosc co myslicie o tej sytuaci?

Gość Wojciech Kowalczyk
a jak mu ta ex pomogla wpasc? Zastawila na niego pulapke, wykopala dol i wlala tam wodki a potem go tam topila?

Gość ona27222222222
dokladnie tak!!!

Gość Wojciech Kowalczyk
A ja, to bylbym kochal aka ex, wie co dobre dla mencizny.

Gość zenek gienek
daj se z nim spokoj. w kolo tyle facetów. uwazam ze nie da rady...

u alkoholika zawsze k t o ś jest odpowiedzialny za j e g o pijaństwo tylko n i g d y on sam, albo ex żona, albo partnerka albo, albo itd potrzebuje 2 tygodni bez Ciebie bo złapał smaka żeby sobie dać ostro w palnik, obym się mylila