Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jak go przekonać

Panowie i nie tylko poradzcie...

Polecane posty

Jestem ze swoim kochanym już długo, nie jesteśmy małżeństwem. Oczywiście w związek wdarła się już rutyna, zwykła szara codzienność. Mamy też za sobą trochę problemów.Jak wiadomo,można się starać to przełamać,od czasu do czasu pójść na jakiś impuls i zrobić to czego już od dawna nie robimy,albo coś czego nigdy jeszcze nie zrobiliśmy ale tu właśnie zaczyna się mój problem:( Mój facet za nic tego nie robi. Tłumaczę mu,że nuda przecież niszczy,staram się jakoś dać mu do zrozumienia,że fajnie byłoby nasz związek odświeżyć,znowu zbliżyć do siebie. A tu jak grochem o ścianę:/ Mam wrażenia,że najwygodniej siedzieć mu po prostu przed kompem i zajmować się jego hobby,przyjść kiedy chce mu się seksu i tyle. Nie odmawiam mu ale przykro mi z tego powodu. Maże o tym,żeby raz nagle powiedział ubieraj się i zabrał mnie na randkę albo zainicjował romantyczny wieczór jak kiedyś:) I tu do was zwłaszcza panowie mam pytanie. Jak zmusić was do tego typu starań lub uzmysłowić,że warto? Jest to w ogóle możliwe?

Gość Wojciech Kowalczyk
i styka, czego tu jeszcze chciec od zycia? gory przenosic. po co?

Gość dsdddsfdsf
sama do tego doprowadzilas nie szanując sie i dając mu wszystko na tacy. masz po prostu taki zwiazek na jaki zasluzylas sobie. szanująca sie, wartosciowa dziewczyna przyciagnie do siebie wartosciowego chlopaka.

Gość Morandii
1.nie ma takiego czegos jak "chodzenie ze soba" czy zwiazek partnerski ( takie rzeczy toi tylko na filach w szkole i pracy) 2.jedyna forma współzycia ze soba jest zwiazek małzenski KOSCIELNY

No nie - Ty mu "tlumaczysz" co on ma zrobic zeby nie bylo nudy [innymi slowy dajesz wyklad, a on jest jeszcze bardziej znudzony bo faceci nie znosza wykladow stosowanych przez kobiety].;) Zamiast wykladow o tym, ze nudno wymysl cos, zeby obudzic Wasz zwiazek do zycia. 🖐️

Nie wiem co - moze zrob szpagat, kiedy tylko wejdzie do domu, wciel sie w ZORRO i powalcz z nim na szpady, naklon go na masaz stop...etc., tylko blagam Cie, nie jecz, ze Ci nudno. Jak nudno, to warto cos wymyslec, zeby nie bylo nudno - jak nie Tobie, to i Wam razem 🖐️

Gość Wojciech Kowalczyk
Ma racjee. Ma wszystko co mu potrzeba, po co jeszcze robic z siebie wariata. I tak wszystko wszedzie to to samo.