Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

wszyscy mnie dzisiaj ignoruja

Polecane posty

plakac mi sie chce. nikomu nie chce sie ze mna rozmawiac i jest mi strasznie przykro... ktos tez tak ma?

eh nic takiego.. po prostu czasami przychodzi taki czas refleksji kiedy zdajesz soie sprawe ze jestes sam jak palec i niewiele to kogos obchodzi. ja mam ten moment teraz. dzieki bogu mam internet. to kafe to jakies blogoslawienstwo chyba.

eh przestan! mozesz soie flirtowac z facetami, masz wolnosc i jestes niezalezna. najlepszy czas kobiety eh...

no niby tak.... ale ja nie jestem osoba ktora latwo nawiazuje przyjaznie. jak mi tak zostanie to skoncze jako stara panna w duzym domu otoczona kotami zamiast rodzina :P hmmm... czuje sie strasznie nieszczesliwa w tym momencie , ale mam nadzieje ze to tylko hormony. no wiadomo - 16 lat to burza hormonow! fajnie ze jest ta kafe. inaczej bym teraz gnila przed tv ogladajac MTV :/

no tak.. jak to fajnie brzmi 'bratnia duszyczka' ... duzo ludzi jest samotnych , a szczegolnie w internecie ( jesli nie liczyc zboczonych starcow i psychopatow) eh burza hormonow to przejdzie, wiadomo... :p tylko KIEDY?! oto jest pytanie... haha dzieki, specjalnie wyselekcjonowana lol musze isc teraz wyrwac chwasty w ogrodzie... przynajmniej na cos sie przydam... (kwiatek) trzymaj sie , pa!