Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Najlepsza strawa... i nietucząca. Bierzcie wzór a nie będziecie grubi

Polecane posty

Gość janiu moja perelko
wez teraz te MODLITEWNIK i pierdolnij sie w leb :)

gruba nie jstem, raczej głupia i zakochana :o niezczęsliwie , on mnie nie chcee a buuuuuuuuuuuuuuuuuu

to jest dobre ;):D:D:D:D:D:D 21:55 Jania wzór do naśladowania Gdyby mozna było, chętnie chodziłabym z Księdzem na kolędę, niestety jako osoba rodzau żeńskiego nijak nie mogę, ksiądz powiedział, że to niemożliwe. Jestem pewna, że umiałabym nakłonić ludność do większych wpłat. Od razu zaglądąłabym do kopert, pytałabym, ile kosztowały te meble itp Nie toleruję kobiet, które ważą sto kg. Obrażają Boga swoją tuszą. Pamiętajcie, łakomstwo to jeden z grzechów głównych. Ale jeszcze macie czas, by schudnąć... Do dzieła! Niechętnie patrzę też na ludzi, którzy spożywają mięso - to bardzo wielki grzech. Nie toleruję wyrodnych matek ani niechlujnych gospodyń. Sprzątać trzeba codziennie. Nie lubię ludzi, którzy hodują koty. Jestem miłośniczką gryzoni, piesków, papużek i rybek.

Gość janka..
ile ważysz? ile masz wzrostu? ile lat?

Gość to jest dobre
22:12 [zgłoś do usunięcia] Jania wzór do naśladowania Najbardziej polecam Obrazy z Maryją Uwielbiam być przewodniczką duchową Tak, Krzyżyk trzeba nosić na co dzień

Gość mokoloko
nie róbcie z niej idolki wszystkich kafeteriuszek bo sie dziecko rozbestwi i bedzie ciagle zakladala durne tematy :o

Gość bojaźń
Nie lubię ludzi, którzy hodują koty. Jestem miłośniczką gryzoni, piesków, papużek i rybek. JESTEŚ KRETYNKĄ :O , ja nie lubię kretynek. ale masz do tego prawo

jania to pewnie stara wariatka, pomarszczona kostucha zdewociała albo mega brzydal tak czuje co to dziewuszysko ma we łbie, ze takie bzdury tu wypisuje na pewno jest brzydka to forma odreagowania brzydka, ok, ale dlaczego zaraz taka pusta

aniu nie denerwuj sie... od dawna wiadomo ze jania to postac fikcyjna... ktos po prostu kreuje postac a wszystkie wpisy to fikcja literacka... jesli podejdziemy do jej wpisow w ten sposob to niektore sa nawet zabawne... na dziale ciaza porod macierzynstwo tez jania lubi zamet siac... ale tam juz ja wiele dziewczyn zdemaskowalo... ogolnie rzecz biorac taka postac jak jania w realu nie istnieje a to co tworzy ta osoba to tylko satyra na mohery i tyle...