Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stabilizcja

dobry wieczór Panstwu

Polecane posty

Gość stabilizcja

co slychać u Was w domu czy maz grzeczny był, żona łagodna i miła, a dzieci czy posłuszne? A może cos was zadowolilo, lub wprawiło w nostalgię? u mnie spokój, mąż na szczęście w pracy toteż lad i porządek, oj troche bahorki sie nadzierają...

Gość stabilizcja
no a reszta panstwa

cos mi sie wydaje ze ten tytul jest taki niezachecajacy :) dlatego nikt tu nie zaglada...

Gość reszta państwa
w północnych rejonach śnieżyce uniemożliwiają działania wojenne prawie na całej linii frontu, która ciągnie się aż do morza gdzie cisza i spokój trwa tylko we mgliste poranki w stolicy prowincji wschodniej rozhisteryzowane tłumy wtargnęły do ogrodów miejscowej burżuazji, tratując murawę i przewracając ogrodowe krasnale

Gość korzonek
nic cisza i smutek w samym środku pustki obolałej

Gość stabilizcja
Takie piękne powitanie to nie jest zachęcający tytuł, eee... Pewnie ludziska nic do powiedzenia nie mają, wolą rad udzielać, bo to w dobrym guście na tym kafe, zawsze to vważny gość który innym radzi nieeee

dziecko niegrzeczne drugie nie lepsze, a ja jestem zmeczona i chyba zaraz legnę do wyra. a tytuł właśnie jest zachęcający, miły i grzeczny

Gość stabilizcja
rozbolało mnie ucho, dzwoniła przyjaciólka 40 min rozmowy, a wlaściwie jej monologu, oj muszę się z nia spotkac Macie przyjaciol, takich prawdziwych na dobre i na złe. ja mam ją mogę jej wszystko powiedzieć, nic nie wypaple, znamy sie od 3 klasy SP - wiecie ile to lat......32, nieźle co?

też mam przyjaciółki, z którymi znamy się od kilkunastu lat niestety w kraju została tylko jedna, reszta "rozsiana" po świecie:D