Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2009 mogę tylko szeptem :( już piłam herbatę z cytryną i grzane piwo... nic nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korzonek Napisano Czerwiec 9, 2009 mam to w cewce moczowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2009 nie uwiera? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elektorat Napisano Czerwiec 9, 2009 Pewnie głosowałaś w ostatnich wyborach na mało popularne partie, wtedy to głos na bank stracony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miś Czarodziej 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 czyzby Ci to w Twej karierze przeszkodziło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2009 dzięki otulona :) oddałam mój głos w słusznej sprawie i teraz mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość korzonek Napisano Czerwiec 9, 2009 napij się moczu jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość długi romana Napisano Czerwiec 9, 2009 w ciagu dnia był wrzątek na dworze, wystarczy łyk zimnej wody albo lody i każdy będzie załatwiony , jeżeli w pracy masz klimę to już znasz powód, zwróć uwagę obsłudze technicznej aby wymienili filtry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość długi romana Napisano Czerwiec 9, 2009 polecam sok z cebuli na słodko , działa jak antybiotyk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 9, 2009 kurcze, ale chrypię :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalenka123243 Napisano Czerwiec 9, 2009 Wypij surowe jajko.. ponoć pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 10, 2009 już trochę lepiej ;) ale brzmi to jakbym przechodziła mutację surowe jajo??? w życiu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tego samego powodu Napisano Czerwiec 10, 2009 homeovox sobie zakup, mnie zawsze pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach