Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika190

pytanie o miesiaczke

Polecane posty

Gość mika190

mam takie pytanie chcialam przyspieszyc sobie okres wiec zaczelam brac cilest przepisany od lekarza mialam go brac do jutra (srody) ale dostalam okres w poniedzialek (wczoraj) wiec szczerze mowiac troche za wczesnie niz chciala mialam dostac dopiero kolo 13-stego tak jak wyliczyl lekarz no ale trudno teraz mam pytanie czy moj nastepny okres wypadnie normalnie za 28 dni? tak jak to mialam dotychczas? wlasciwie ciezko nazwac to okresem taki troche malo obfity ze tak powiem( tylko prosze bez zlosiwych komentarzy :o(

Gość mika190
?????

Gość jajajajajsjs
dostaniesz okres w ciągu 7dniowej przerwy, kiedy nie bedziesz brala tabl., zazwycZaj jest to 2, 3 dzien przerwy.

Gość mika190
tylko problem w tym ze dostalam tabletki od lekarza ktore mialam brac do jutra a reszte wyrzucic, dostalam wczesniej okres tak jak chcialam i lekarz nie kazal mi wiecej ich brac gdyz chodzilo o jednorazowe przyspieszenie okresu

Gość jajajajajsjs
no to dostaniesz tak , jak mialas do tej pory tyle, za tyle dni ile trwa Twoj cykl :)

Gość joojjjj
a wzięłaś tylko 1 opakowanie a teraz nie bierzesz? dobrze zrozumiałam? jeśli wzięłaś jedno a teraz nie bierzesz to okres powinien być za 28 dni ale nie wiadomo kiedy będzie bo hormony mogły ci porzestawiac coś

Gość mika190
dzieki ci wielkie :o)jestem ci strasznie wdzieczna bo pytalam na innym forum gdzie najpierw dostalam zlosliwe komenatrze a potem dziewczyny wystraszyly mnie ze bede krwawic nawet i miesiac a co do kolejnego okresu to teraz nie wiadomo kiedy bede miec bo powinnam teraz juz brac przynajmniej przez 3 miesiace skoro zaczelam brac tabletki, a takie jednorazowe przesuwanie to byla glupota i wogole ... :( wystraszykam sie okropnie

Gość jajajajajsjs
nie sluchaj wredot ;) kazdy organizm reaguje inaczej, ale jesli lekarz na to Ci pozwolił, to powinni być jak mówię :) pozdr

Gość mika190
tak dokladnie wzielam tylko jedno opakowanie, wlasciwie nie cale tylko 11 gdyz lekarz wyliczyl mi ze mam brac tabletki od 23 maja do 10 czerwca potem je odstawic juz calkowicie (wyrzucic reszte) a 13 czerwca miala przyjsc przyspieszona miesiaczka ktora normalnie mialam dostac 19(dzien przed slubem) ale okres po tabletkach dostalam juz wczoraj i od wczoraj nie biore juz wogole tabletek i chcialam wiedziec czy po tej miesiaczce okres pojawi sie mniej wiecej za 28 dni (tak + - )