Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Jania wz贸r do na艣ladowania

Jaki macie przedpok贸j? Co jest modne a co badziewne?

Polecane posty

M贸j przedpok贸j jest dosy膰 du偶y :O Pod艂oga to br膮zowe panele, 艣ciany tez panele tylko jakby ja艣niejsze :) W k膮cie stoi jedna szafa, cho膰 nieco stara i mam zamiar j膮 wyrzuci膰 :O Dwa wieszaki, bo mam du偶o p艂aszczy i szafka na buty :o Na 艣cianie dwa obrazy, krzy偶 oczywi艣cie :) Ale ostatnio moja kuzynka zacz臋艂a narzeka膰, 偶e nie ma u mnie dywaniku, bo u niej niby jest, tyle 偶e u niej jest jakas stara wyk艂adzina na pod艂odze, a nie drogie panele jak u mnie :O :O :O Tak to przedstawia, 偶e niby dywanik musi by膰, bo ja nie ma, to dno :o :o :o :o I teraz zastanawiam si臋, czy powinien ten dywanik by膰 czy nie :O A jakie wy macie przedpokoje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 panele s膮 badziewne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jania mam pytanie
? Ty tu sie kreujesz na taka osob臋 czy mozesz z czystym sercem powiedzie膰 偶e jeste艣 autentyczna tzn. taka jak w 偶yciu prywatnym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panele s膮 badziewne
a czy ktokolwiek tu jest autentyczny?

Udost臋pnij ten post

E, to nie problem, mog艂abym kupic cho膰by jutro, tylko nie wiem czy potrzebny jest ten dywanik :O :O Przecie偶 on b臋dzie ci膮gle mokry, a tak panele w mig i schn膮 :O A i drogie s膮, nie b臋dzie wida膰 :O :O Co robi膰, co robi膰? :O Nie mog臋 tego znie艣膰, 偶e kuzynka mnie zawstydza :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jania ja cie kocham
馃槏

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osa z艂a
panele na 艣cianach? bo偶e jaka wiocha :o

Udost臋pnij ten post

Ja was kocham wszystkich, tyle 偶e nie wiem, czy kupi膰 ten dywan czy nie, humor straci艂am z tej rozterki :O :O Z drugiej strony jak mi chomik nasika na ten dywanik, b臋dzie si臋 on nadawal tylko do wyrzucenia, a panele 艂atwo przecie偶 mopem umyj臋 :O Co robi膰, co robi膰, Bo偶e :O :O :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A czy to ty
mieszkasz czy kuzynka,je艣li ona ma dywanik to niech sobie ma,miej swoje zdanie

Udost臋pnij ten post

janiu pociesze ci臋 te偶 nie mam w przedpokoju dywanika na moich panelach nie mam i ju偶 lubi臋 moje panele i jestem z nich dumna na szcz臋艣cie nie mam kuzynek a ca艂a reszta rodziny boi si臋 mi zwr贸ci膰 uwag臋 na ten cholerny brak dywanika nie poddawaj si臋! jeste艣my z tob膮 鉂わ笍 a dywanikom m贸wimy \"nie\" !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A czy to ty
precz z dywanikami tylko problemy z sprz膮taniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikroczosnek mikroczosnek
Oj Janiu! Wstydzi艂aby艣 si臋 swojego lenistwa. Zrezygnowa艂a艣 z dywanika, bo by trzeba by艂o wi臋cej pracy w艂o偶y膰 w zachowanie czysto艣ci przedpokoju :O. Panele 艂atwiej wytrze膰... Co za lenistwo. Id藕 si臋 wyspowiada膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikroczosnek mikroczosnek
Lenistwo to jeden z grzech贸w g艂贸wnych - jakby艣 zapomnia艂a :O.

Udost臋pnij ten post

janiu nie s艂uchaj ich wida膰 偶e nigdy nie mia艂y chomika- nie wiedza jak takie mikro stworzenie potrafi nasika膰 zawierz swojej intuicji 馃憚

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olof
a mo偶e by tak sk贸r臋 z tego chomika wyprawi膰 i po艂ozyc w przedpokoju?

Udost臋pnij ten post

ja cie nie moge :O tu takie dylematy a mnie zabraklo? ja bym ten dywanik kupila :) zawsze przed przyjsciem kuzynki rozscielila :) czego sie nie robi dla rodziny? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do cholery z dywanikiem
niech ci kupi na kolejne urodziny to bedziesz rozkladac na jej przyjscie, kryzys jest.. szkoda wydatkow.. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakamaja
Ona nie ma chomika i nie wie co znaczy mokry dywanik...:) Odpu艣膰 sobie a kuzynce powiedz: wolno膰 Tomku w swoim domku :P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Janiu czy chodzisz na
czerwcowe nabo偶e艅stwo i czy masz gdzie siedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jenk
Jania-a ja nie mam krzyza w przedpokoju na scianie i 偶yj臋 .Nie wstyd ci wiesza膰 go w korytarzu?Panele na 艣cianie i na pod艂odze ale wiocha.Mo偶e poogl膮daj czasem czasopisma wn臋trzarskie .ciekawe jaki problem teraz wymy艣lisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co za paranoja
Ludzie!! Przecie偶 to jest tylko g艂upi dywan -jak go kupi bedzie ladnie wygladal i bedzie wymagal sprzatania, nie kupi tez bedzie dobrze i nie zasloni paneli. Uwa偶am za bardzo wielka glupote kupownie dywanu dla kuzynki bo przeciez to jest jej dom!!!! A tak apropos to panele na scianach to tandeta. Dlaczego mialaby niby nie wieszac krzyza w przedpokoju?! Nie nale偶y wstydzi膰 si臋 swojej wiary!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mam panele debowe
Na podlodze..duze lustro..krzeslo komodke wieszak na scianie . sciany -tynk strukt.kolor natural stone. I okno z witrazem w tonacji czerwono zoltej. NIE MAM DYWANIKOW tylko mala wycieraczke przy wejsciu.

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie, to jest m贸j dom, poza tym wiem, 偶e kuzynka mi zazdro艣ci bogatego wystroju wn臋trza :O Zazdro艣ci mi nawet internetu, bo nie ma, ciagle chcia艂aby co艣 u mnie popisa膰, musz臋 wprowadza膰 wsz臋dzie has艂a :O :o :O Mam si臋 ja z t膮 kuzynk膮 :o :O :O :o :O Przychodzi do mnie niespodziewanie, bo przecie偶 jej i tak nie zapraszam, tak 偶e nie mog臋 wykona膰 偶adnych specjalnych przygotowa艅 jak np. roz艂o偶enie dywanika itp :O :o A teraz mam now膮 zgryzot臋 :o M贸wicie, 偶e panele na 艣cianie to wiocha? :O :O Wobec tego musz臋 je pozrywa膰 :O :O Co za grom :O Widz臋, 偶e nie wygrzebi臋 si臋 z tych remont贸w :O :o :O

Udost臋pnij ten post