Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgrtrt

CZY KTÓRAŚ Z WAS JEST DŁUŻEJ ZE SWYM FACETEM ,MĘŻEM NIŻ 5 LAT ?

Polecane posty

Gość ghghgrtrt

Jak to jest u was z nudą ?czy wkrada sie po tylu latach związku ?? bo u mnie chyba już tak .. jestem 9 lat ze swoim facetem i cos sie zaczyna psuc..on nie okazuje uczuć juz tak jak kiedyś ..a kiedy chce go przytulic on nie chce sie przytulac..

Gość wisieńka na torciku
Ja ze swoim jestem od równo 10 lat a po ślubie 5 lat!I jest bosko!

Gość ghghgrtrt
wisienka to co robicie ze jest bosko >>?nie nudzicie sie sobą ?

Gość wisieńka na torciku
zabawiamy sie w sypialni :-) stawiam mu wisienke na czybku kutaska :-)

Ja z moim jestem 13 lat, a 10 po ślubie...i nie narzekam. :) Przytulamy się od czasu do czasu i całujemy też dość często ( jak dla mnie, to wystarczająco często ;) ) Kłócimy się od czasu do czasu, a potem...wspaniale się godzimy...:-P J

Gość wisieńka na torciku
Przede wszystkim sie duuuuużo przytulamy!!!Buzi co chwilkę1Dbamy razem o nasz dom,o nasze dziecko,oboje mamy swoje pasje w których się nie ograniczamy! No i seks....nie wiem jak to określić!Hmmmm...on potrafi zrobić tak,że czuję jakbym chodziła co noc z kimś innym do łóżka....a tak na prawdę to chodzę z nim!

Gość wisieńka na torciku
to wyżj to podszyw oczywiście!!! Giganna no no godzenie się jest najfajniejsze!

Gość ghghgrtrt
a my od dwóch lat juz wcale sie nie całujemy .. nie pamietam jak smakuje pocalunek taki z języczkiem albo w ogóle jakikolwiek w usta..inne rzeczy jasne ze robimy itd..ale o pocalunkach w usta nie mam mowy..to przestaklo istniec u nas..:(nie wiem sama czemu :(

Gość wisieńka na torciku
No to napraw to!Zobaczysz-odczarujesz Wasz zwiazek!!!Poprostu pocałuj go tak namiętnie ,z języczkiem-tak jak lubisz i jak marzysz żeby on Cię pocałował.Spodoba mu się na bank!!!I odwzajemni...

Gość rt66
łątwo sie pisze wisience bo mloda a jak bedzies zmoja droga po 30stce to sie zmieni..

Gość ghghgrtrt
Ale ja bym wolala zeby on pierwszy mnie pocałowall a on nigdy tego nie zrobi....... dlaczego ja zawsze musze pierwsza ? dlaczego on sie nie domysli ?moze on nie chce ?gdyby chcial to by pocalowal:(

Gość b77566666666666666
herbaciana rózo a czy ty czulas kiedys cuchnący oddech od kogos przy pocalunku ??bez jaj ..ja nigdy ..hehehhee

Czułam ...od koleżanki z pracy w trakcie rozmowy - odrzuciło mnie - serio - rozmawiam z nią i odwracam głowę ...o pocałunku jak bym była facetem nawet mowy by nie było :(

My z mężem jesteśmy po trzydziestce..;) I na sprawy łóżkowe (prysznicowe itp :-P ) nie narzekamy...kto wie czy po 40- stce będzie też tak fajnie...ale trzeba mieć nadzieję ;)...teraz jest świetnie i korzystamy z każdej wolnej chwili (gdy syna nie ma w domu oczywiście ) by przytulać się i nie tylko...:-P

Gość wisieńka na torciku
Ja mam 28 lat jakby kto pytał! ghghgrtrt bądź pierwsza bo jesteś mądrzejsza!Tak sobie to wytłumacz!!!Wiesz...z facetami to trzeba prosto z mostu bo nie zrozumieją!

Gość ja mam z was najdluzszy staz
i stwierdzam, ze inteligentny czlowiek nigdy sie nie nudzi, zwlaszcza z drugim inteligentnym czlowiekiem

Dzięki bazienka..;) ...mam nadzieję, że tak będzie...do starości...:-P

Gość ja bylam z moim 5 lat i
ja sie nie nudzilam, on, jak sie okazalo, bardzo - ale chyba to jednak nie moja wina, bo okazuje sie, ze bylam jego 9 dziewczyna (jest po 30) i wszystkimi sie znudzil :( a obecnie zdradza 10 dziewczyne z 11, 12 i 13...

Gość o ratyeeeee
GIGANNA A CZY TY MASZ PONAD 35 LAT CZY MNIEJ NIZ 35 LAT ?