Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XYZ....

Byłe mojego chłopaka...

Polecane posty

Gość ...XYZ....

Mój chłopak cały czas opowiada o swoich byłych a ja juz nie dam rady tego słuchać. Często ogląda się za innymi pannami a mi mówi że jeszcze tak bardzo nie kochał żadnej dziewczyny i nie może mnie stracić. Więc o co mu właściwie chodzi

powiedz mu ze skoro takie fajne sa to niech idzie do nich albo sie zamknie i przestanie gadac o nich , proste ? pewnie ze tak

Gość ...XYZ....
hehe no fakt

a moze nie zdaje sobie sprawy z tego ze autorkę to drażni ? nie wszyscy faceci myślą jak trzeba

Gość ...XYZ....
Ja nie rozmawiam z nim o swoich byłych. Wczoraj np. zaczął mi opowiadać jaką miał wiecznie napaloną laskę albo jakaś tam inna chciała mieć z nim dziecko(ma 17 lat) albo siedzimy w parku rozmawiamy i przechodzą koło nas jakieś 2 panny i juz on tam do nich zagaduje i później mówi "byłem z tą grubą 2 lata temu ale była wtedy chudsza i ładniejsza". Już pomału mnie krew zalewa...

Gość truś
ale zaraz, kto ma 17 lat, Twój chłopak?? i zdążył być z kimś 2 lata, i ktoś zdążył chcieć mieć z nim dziecko?? Bo nie rozumiem... :)

Gość ...XYZ....
Nie mój chłopak ma 19 lat a ta panna która chciała mieć z nim dziecko ma 17 lat. Z tą "grubą" był 2 lata temu a nie 2 lata.

że jeszcze tak bardzo nie kochał żadnej dziewczyny i nie może mnie stracić. Więc o co mu właściwie chodzi" no chodzi mu o to że cie KOCHA bardzo :)

Gość ...XYZ....
No to jak mnie taak bardzo kocha to dlaczego ciągle gada o swoich byłych :( Moze chce wzbudzić we mnie zazdrość?

moze niezdaje sprawy sobie ze Cie rani... gadalas z nim? moj tez tak mial, tyle ze teraz przestal bo mu powiedzialam jak to rani... tez historie ze jak dzwonilam zanim razem bylismy to akurat z dziewczyna byl i im przeszkodzilam i w ogole takie rzeczy

wiesz to nie jest problem i przeszkoda w tym by ciebie kochac :) Duzo facetów wspomina swoje byłe i nie ma w tym nic dziwnego dopoki facet nie zaczyna stwarzac porównan byłej z obecna partnerka ... wspomnienia , jakis tam obraz byłej , zdarzenia zwiazane z ex były sa i beda z nami juz na zawsze :) tylko taktowanym zachowaniem było by te wspomnienia przerabiac z kolegami a nie z obecna dziewczyna :) to tak na marginesie :) co do ogladania sie za innymi kobietami ? to pokaz mi takiego który tego nie robi :D a bedziesz wielka :) :P

Gość ...XYZ....
No tak... jego czyny to jak na razie macanie i całowanie... tak okazuje swoja miłość.Ale czy można kogoś pokochać po miesiącu znajomości?

Mialam na mysli ogladanie sie za innymi babami,a przy tym pitolenie,jak to on bardzo Cie kocha.Dziecinada i tyle.

No i pieprzenie o bylych..byle to byle i nie powinien o nich gadac,o ile ciagle o nich nie mysli.Ty nie jestes jego komplem od wodki,zeby sie bylymi chwalil.

tak okazuje swoja miłość.Ale czy można kogoś pokochać po miesiącu znajomości?" to wy miesiac sie spotykacie i ty masz takie dylematy ? padły juz słowa ze cie kocha ? masz go dosyc ? dziecko drogie :D to co bedzie pozniej ?

Gość ...XYZ....
Mówiłam mu wiele razy żeby przestał gadać o tych pannach albo mówi oo to moja była panienka to mówię " to idź może z nią porozmawiaj a ja nie będę wam przeszkadzać" i sobie idę . Ja mam 18 lat on 19

Gość xyz123567
chodzi o to że to burak

Gość ...XYZ....
To że mnie kocha powiedział już po paru spotkaniach. Na gg mi pisze że nie może be zemnie żyć, że spać nie może prze zemnie itp ale w realu nigdy mi tego nie powiedział...

Gość truś
no i fajnie. a jak tak mówisz to co on robi? bo jak cieszy morde to widac próbuje wzbudzić Twoją zazdrość. zaciśnij zęby i traktuj to obojętnie. mów "tak? no popatrz. chodz kupimy ogórki na kolację" albo ogólne takie olewanie. a jak mu tak wychodzi to debil po prostu. powiedz że nie życzysz sobie słuchania o byłych bo Cie to nie interesuje i przypilnuj żeby przyjął do wiadomości. a jak zacznie Cię podpuszczać że "no oc Ty, zazdrosna jestes" to walnij prosto że nie jesteś ale że nie mozesz słuchać o jego byłych bo tracisz do niego szacunek że się tak rozmieniał na drobne i że nie interesują Cię jego podrywki i romanse. tylko wiesz, na zimno i spokojnie. jeśli chłop próbuje Cię "testowac" to jakieś emocje, żale, złość tylko go nakręcą.

Gość ...XYZ....
Ehhh no nie wiem czy podziała na niego te "lodowate" zachowanie. Ale spróbuje zobaczymy co z togo wyniknie

raz bylam z kolesiem ktory takze ogladal sie za innymi panienkami i jeszcze je komentowal. gdy ja zaczelam ogladac sie za facetami i ich pochwalac, ego mojego faceta zmalalo i przestal tak robic :)

Gość ...XYZ....
maaandaaarynkaaa a nic nie mówił że dany chłopak jest taki i taki, nie komentował tego że tak o nich mówisz??

Gość ...XYZ....
Mam nadzieje że w moim przypadku to też podziała. Najwyżej postawie mu ultimatum: albo przestanie gadać o swoich byłych albo z nami koniec. Ale to będzie już ostateczność