Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wercyngetoryks

Doradźcie

Polecane posty

Gość Wercyngetoryks

Dziewczyny, często były pytania o to ile alkoholu kupić na wesele. Zatem i ja chcę się upewnić. Nasze wesele to 60 osób, bez poprawin. Wiele osób niepijących, które na weselu nie będą pić nić. Kilka osób, które będą pić piwo, wino lub drinki. Dlatego wódki kupiliśmy 70 butelek (0,5 l) i 10 butelek 0,7 (to od teścia przyszłego ;-) ). Jak policzyłam to osób pijących moze być maksymalnie 20. A moi Rodzice twierdzą, że kupiliśmy za mało wódki :-(.

Gość malaaaaa
wystarczy, a nawet zostanie....

Gość gem_ma
spoko wystarczy :-)

a czy Ty potrafisz pomyslec ? Majac 20 osob i 80 butelek wodki mozesz sobie wyobrazic 4 butelki na glowe w ciagu jednej nocy ? bo ja nie, chyba ze napelnisz te butelki woda z kranu, chociaz i tak watpie ze wypija 2 litry wody. Pomyslcie zanim cos napiszecie

Gość kotka222
A ILE RADZICIE KUPIC WODKI ZAKLADAJAC ZE GOSCIE BEDA PIC TYLKO WODKE(BEZ PIWA , WINA) A GOSCI BEDZIE 80 , ZABAWA PRZEZ CALA NOC BEZ POPRAWIN.

Gość kotka222
prosze o sugestei, moja mam np chce kupic 0,5l na pare, mi sie wydaje to troche malo..

licz litr na glowe, bo tak czy tak to juz jest duzo a na 1000% nie kazdy bedzie pil wodke