Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimikimi

jakie dodatki?? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość mimikimi

witam. mam problem bo nie wiem jakie dodatki moge dac do sukienki koloru jakby jasny sliwkowaty. potrzebuje dodatkow takich jak paseczek i cos jeszcze zeby urozmalicic sukienke. co radzicie?? jakis kwiatek przypiety czy cos w tym rodzaju?? ja bym chciala kolor niebieskawy jasny ale aj nie wiem czy to sie zgra.. pomozcie bo wesele mam w sobote.

Gość mariolka123
ja mysle ze moze zolte albo zlote bylyby fajne:)

Gość mimikimi
oo dzieki za odpowiedzi o szlak nie spodziewalam sie ze az tyle ich bedzie!!!!!!!! szkoda gadac!!!!!!!!

błagam nie śliwkowaty i niebieskawy - śliwkowy niebieski (nie czepiam się sama czasem coś poplącze jednak nawet mnie zabolało) wszystko zależy od kroju(jaki?). pasek w tali może fajnie ożywić sukienkę. myślę że kwiatek to przesada. torebka fajne kolczyki (np. duże długie) buty i żakiet/bolerko wystarczą. do jasnego śliwkowego jasny niebieski nie pasuje. może być: biały, bezowy, łososiowy, róż, srebrny, może brąz lub granat, czerń. najbardziej do takiej niezdecydowanej śliwki pasuje mi beż i srebro. chyba ze to nie jasna śliwka tylko lila?

Gość dlewenko
witam, ja mam sukienke w kolorze "typowej" śliwki, zeby ja troszke rozweselic i rozjasnic zdecydowalam sie na dodatki (dlugie kolczyki i bransolete) w kolorze brudnego zlota w stylu orientalnym, torebke delikatnie kremowa, satynowa z bardzo cieniutkim zlotym paseczkiem. Oczywiscie dodtaki jak najbardziej trzeba dobierac do kroju, dekoltu, typu itp sukienki

No faktycznie Eva dała niezłe show na tym pokazie :) I muszę przyznać, że wiele z tych strojów i dodatków (zwłaszcza tę słuchawkę Bluetooth) bym z chęcią zaanektowała dla siebie :D

Gość gruszkakula
Zdecydowanie od razu kojarzy mi się złoty, może być "brudne" złoto.

Gość do owoce morza
żałosna reklama :O a torebka paskudna