Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamencikk

pierścionek z CYRKONIĄ zamiast DIAMNETU - ALE CHOOJNIA

Polecane posty

Gość diamencikk

dostałam pierścionek zaręczynowy z białego złota ale zamiast diamentu jest tam cyrkonia ale sie wkurwilam :o

:D:D:D:D - każda by się wqrwiła na twoim miejscu - ja bym go wykopała na zbity ryj za coś takiego - cham

laski które lecą na kasę są tyle warte co piasek na ulicy :( współczuje Twem u facetowi , niech przejrzy na oczy z kim się związał ...

Gość diamencikk
od zawsze było ustalone że ma byc BIAŁE ZŁOTO I DIAMENCIK a tu taka lipa no na pierwszy rzut oka się podjarałam ale coś za duży mi się ten diamencik wydawał no i powiedziałam ze chce zobaczyc certyfikat i sie wygadal ze to nie diament no qrwa maccccc

Gość efASEQW
Dziwne że osoba z którą masz zamiar się wiązać na stałe nie wie że nie lubisz cyrkonii :o. Co w o sobie w ogóle wiecie? Mój facet wie że nigdy bym nie założyła cyrkonii na siebie. i DOSKONALE pamiętał że chce skromny pierścionek. Gdyby kupił mi drogi pierścionek to tylko bym się cały czas martwiła, czy go nie zgubie...

Gość diamencikk
i tu nie chodzi o kase bo na tą gównianą cyrkonie wydał 600 zł ale ja pierdole miał byc diament

Gość diamencikk
dla mnie wydanie 600 złotych na pierścionek z cyrkonią to kasa wyrzucona w błoto ! miał byc klasyczny z białego złota i z małym oczkiem to mam kuźwa kolejną cyrkonie do kolekcji :o jeszcze by brakowało zeby to było zółte złoto to juz wogole bym umarla

Gość efASEQW
no wiadomo że nie o kasę. pierścionki z diamentami można już kupić od 200zł... Ale za bardzo mi się nie podoba twój poziom wypowiedzi 🖐️ to raczej brak klasy z twojej strony robić farse z powodu pierścionka

Gość diamencikk
dla mnie to nie jest idiotyczny problem bo bede całe życie nosic to badziewie na palcu to co moze do tego sobie obraczki z odpustu zakupimy? beda pasowac jak ulal

Gość efASEQW
ja bym się zastanowiła nad waszą relacją. skoro to takie ważne dla ciebie i mu mówiłaś o tym, to jakim cudem on tego nie zakumał.?

Gość efASEQW
zawsze możesz zgubić ^^

Gość no to jescze sprawdź
czy to na pewno złoto bo może to srebro i cyrkonia, pierwsze słyszę aby cu=yrkonie montować w białe złto. niby po co? białe i brylant lub platyna jest dlatego bo ponoć mocniej trzyma kamień

Gość diamencikk
nie wiem jakim cudem nie powiedzialam mu ze to beznadzieja ale przykro mi

Gość nie zaslugujesz nawet na ta
cyrkonie, twoj facet powinien cie w tylek kopnac pusta pannitzo, zal mi go :O

Gość tak_se_nie_myślę
jak to żart to dość konsekwentnie ciągnięty, a jak prawda to daj tylko namiary na tego faceta... uratujemy go przed życiową porażką ! poważnie !

Gość efASEQW
kobietka jest pusta. ale pierścionek z cyrkonią za 600zł :o. Jasne że ją okłamał :P Są siebie warci 🖐️ Będą idealną parą

Gość słynna anna
ja mam pierścionek z cyrkoniami za ok 600,00 zł jest to więc mozliwe

Gość ajajajajajj płerto riko
Jebnij cyrkonią o ziemię, a jak się rozleci, idź do misia, powiedz: miusiu, popatrz, się potłukło... :D

Gość ajajajajajj płerto riko
Bo wiadomo, że cyrkonia, to nie tyle hujnia, lecz prawdziwa hujnia z grzybnią. :D i koniec tematu ;) :D

Gość no to jescze sprawdź
buhahaha- dobre

Gość a ja uważam że autorka ma
rację. Pierścionek zaręczynowy to nie byle jaki pierścionek, tylko wyjątkowy. Jak facet kupuje gówniany pierścionek, to taki będzie miał stosunek do dziewczyny. Ja dostałam mikroskopijny, syntetyczny rubin. Cieszyłam się bo nie zwracałam na to uwagi, byłam szczęśliwa, że będziemy razem. Ale teraz wiem, że trzeba mu było tym pierścionkiem walnąć. Niestety drogie panie, ale jak facet się nie wysili na pierścionek to i we wspólnym życiu się nie będzie wysilał. Takie kanty z pierścionkami robią egoiści, którzy tak naprawdę nie szanują swoich kobiet. Jak wiadomo ludzie żenią się z różnych powodów a chęć posiadania młodszej wersji mamusi z opcją łóżkową jest równie częsta jak wpadka czy prawdziwa miłość. Masz to na co godzisz się, więc drogie dziewczęta, nie gódźcie się na byle co.

Gość tak sobie myślę
może nie miał pieniędzy;)

Gość tak sobie myślę
ah!no i facet kupuje:) ok.taki jak chce:)ja np.jestem za tym,żeby po zaręczynach dostać od swojej kobiety zegarek;)tez chce mieć pamiątkę;)

Gość hurul
ale beszczel :p

a co do pierścionków. Tak czytając ten topik zaczęłam przeglądać strony z pierścionkami. Ja o takim marze. http://www.fashion-jewellery.pl/product_info.php?products_id=23 Szmaragd jest cudowny. Po cichu marze o takim właśnie pierścionku. Ale cena zabójcza jak dla studentki i studenta. Więc ja się będę cieszyć z każdego jeżeli kupi, taki który będzie pasował mi na palec ;)

nie ma co autorko rozpaczać z powodu pierścionka, powinnaś się cieszyć że w ogóle go dostałaś. jesteś niewdzięczna. tak nie można się zachowywać, życie wiążesz sobie z tym facetem a nie pierścionkiem. Ja myśle, że dla faceta to nie jest ważna rzecz, tylko my tak rozpamiętujemy jaki powinien być ten pierścionek.

Gość do niebieskiej chmury

Gość do niebieskiej chmury
czyja dobrze widze niespełna 500zł ? i to wg Ciebie duzo? wow skromna jesteś...;p Ja tam naciągnełam juz meża za miesiac na pierscionek za 2250zł.. Ile wasze pierscionki kosztowały????????????