Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie kretynka1111111111111

jak przestac sie niszczyc., seks z bylym kiedy omn ma kogos ...

Polecane posty

mozecie po mnie pojechac i tak czuje sie beznadziejnie:( co ja narobilam :(bylam z kims kedys ardzo dlugo kilka lat ok 5. rozstalismy sie tak wyszlo. on ma inna kobiete, ja go ciagle kocham a on wykorzystuje moja slabosc zdradzaja ja ze mna :( mowi ze juz do mnie nic nie czuje ze kocha ja a to tylko pociag fizyczn w nazym przypadku. po kazdym razie wracam zalamana placze obiecuje ze to juz ostani raz a co do czego przychodzi nie potrafie odmowic. on ma taki na mnie wplyw, dziala na mnie jak cholera w jego obecnosci zapominam o tym co sobie obiecalam :(to przez nia rozpadl sie zwiazek, nie kochal jej wtedy tyle ze ja mialam dosc jego zagran. caly czasm nie zwoodzil ze kocha mnie, a dzis po seksie powiedzial kocham ja ? ale jak mozna kochac kogos i zdradzac z inna osoba. nie potrafie byc silna jestem na skaraju zalamania a najgorsze jest to kiedy ukochana osoba widzi w tobie tylko seks. zal mi tej drugiej nie raz mam jej ochote powiedziec ale wtedy on sie zemsci, a itak by nie uwierzyla. odcinam sie na kilka miesiacy a on potem wraca wracaa ja juz rok staoje w miesjcu. jestem skonczona kretynka ktora tak bardoz nie chce go juz kochac chce zapomniec .wydaje mi sie ze on ma dziwy obraz milosci. jak moze ja kochac i uprawiac seks ze mna gdzoe zawsze ludzilam sie ze to z milosci :(

:(

Gość asasasasaaswwdswd
współczuję Ci... Niestety niewiem jak Ci pomóc