Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona_cytryna

kocham byłego i nie wiem jak mu powiedziec

Polecane posty

Gość czerwona_cytryna

witam mam pewien problem. byłam z facetem kilka miesiący, po czym rozstaliśmy się, bo on zauroczył się w innej. dużo z siebie dawałam, ale kiedy mnie zostawil, powiedzial tylko, ze było milo. problem w tym, ze mysle, ze jest to mezczyzna mojego zycia, pierwszy którego pokochalam prawdziwie. on teraz jest z inna dziewczyną i nie chce się wtrącac, ale myslalam o tym, aby wyznac mu swoje uczucia, nie wiem jednak czy jest t dobry pomysl, powiedziec mu, ze go kocham i bede na niego czekac. pomozecie?

Gość hjgoiluip
nie jest to dobry pomysl, nie chce to nie bedzie!

Gość terecha900
ja bym powiedziala, nawet jak to nic nie zmieni

Gość dżastaaaa
nie mow, po co?

Gość hipp hiipp hura
Ateraz dzwonil do mnie moj byly.Jest obecnie zagranica.Pamietam ze jak kiedys bylismy jeszcze razem zawsze po telefonie od niego pisalam do niego sms.Tak sie umowilismy.I teraz tez mu napisalam "Ze milo ze zadzwoniles"A on odp. "ja ciebie tez kocham".Nic z tego nierozumiem.

Ja swojej byłej powiedziałem. Powiedziała, że jej miło i tyle. Ale uwierz mi .. kamień spadł mi z serca jak to powiedziałem. Teraz wiem, że wszystko od niej zależy a ja mam już wszystko w dupie i żyje własnym życiem. Wyznałem jej to co miałem i już mam to za sobą. Pomaga. Najgorsze jest trzymanie w sobie, tłumienie. Potem będziesz żałować jak nie powiesz. lepiej powiedz i uszanuj decyzję

Gość ojajao
ja bym byla za tym zeby nic nie mowic i robic ale jak ma cie to meczyc to powidz ale tylko to ze go kochasz niemow ze bedziesz czekala.samo to ze mu powiesz ze go kochasz da mu do myslenia