Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pati2484

RATUNKU!!! Mam marchewkowo-żółte włosy!

Polecane posty

PROSZĘ O POMOC!!! Właśnie wysuszyłam włosy po rozjaśniaczu i mam marchewkowo-żółte:(:(:( a marzę o chłodnym blondzie co robić? Położyć na to jakiś popielaty blond, wystarczy? a nie wyjdą zielone? Boże...ostatni raz farbuje włosy w domu!!! Pomóżcie, proszę...

Gość mixi
nic ci chłodny/skandynawski blond nie da....przebije i tak ten pomarancz od spodu...wiem bo tez tak mialam...szkoda wlosów....jedyne co to umyj wlosy z 10 razy szamponem przeciwłupiezowym a rano lec do fryzjera ...

Gość Fryzjer - stylista
Otóż: Włos, gdy go rozjaśniamy przechodzi odbarwianie - to znaczy usuwanie pigmentu z włosa. To usuwanie zaczyna się od kolory wyjściowego, czyli taki jaki miałaś, aż po kolor na opakowaniu, jaki wybrałaś. Jeśli w nieodpowiednim momencie, za wcześnie zmyjesz rozjaśniacz, przerwiesz rozjaśnienie i kolor zatrzyma się na tym, jaki teraz masz. Kolor podczas rozjaśniania przechodzi przez kolory miedzi, aż po blond. Najlepszą radą jest pójście do fryzjera, który to naprawi, gdyż można popalić włosy !!! Pozdrawiam:)

Tylko u mnie to było tak...Jakiś czas temu miałam ciemny brąz potem po odbarwieniu \"kurczak\" na którego położyłam Blond z Garniera i teraz zachciało mi się jasnego popielatego blondu i ....mam:(:(:(...