Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmnnmm

pięć cech idealnego faceta

Polecane posty

Gość wysokie obcaski
neurosa czyzby nadajemy z tego samego miejsca?si?

1. Bogaty Reszta nieistna, bo każda kobieta zniesie absolutnie wszystko, żeby tylko żyć z odpowiednia ilością PLN'ów w portfelu. Po prostu takie zryte banie :o

Gość robert z zamoscia
twoj stary ma zryta banie z czegos trzeba zyc, a ja paznokci sobie brudzic nie bede i juz!

Gość robert z zamoscia
kobieta ma zyc delikatnie, ewentualnie moge sobie popravcowac jako pani sprzedajaca ubrania giorgio armanii... on lepiej niech zapierdala w kopalni i przynosi mi potem zloto

>> z czegos trzeba zyc, No tak, zapomniałem, że jesteście zwyczajnie głupsze od facetów i nie potraficie same zarobić na swoje utrzymanie. Stąd musicie nam obrabiać pędzla, zebysmy sponsorowali wam kosmetyczki i inne waciki :classic_cool:

Gość
no nie wiem :p ja nadaję z Polski B ;) Sami nie mów, że kręci Cię Brad z wąsikiem? :p postarzał się, chyba Angelina wysysa z niego wszystkie soki :)

Gość robert z zamoscia
w tym oto sklepie bede sobie poznawac swoich licznych bogatych kochankow ktorzy beda mnie zabierac na wakacje bedziemy wylegiwac sie na jachtach popijajac egzotyczne alkochole, kochajac sie o zachodzie slonca na dzikiej plazy

Gość robert z zamoscia
my wlasnie jestesmy tak madre i cwane ze w efekcie to wy placicie za wszystko i odpierdalacie cala fuszerke, a my w tym czasie bzykamy sie z waszymi przystojniejszymi kump`lami, a jak cos nie pasi to zostan gejem, dla mnie facet to smiec jest po to zeby go wyruchac i zostawic wymienic na lepszy model

Gość kamajla
he, a mnie sie to punktowanie też podoba, druga sprawa to to ze każda z nas potrzebuje faceta z takimi cechami, które będa pasowały do jej charakteru :) mi to napewno jest potrzebny: zdecydowany (pomoże podejmowacdecyzje) zaradny (zeby nie zabrakło na moje zachcianki) zabójczo przystojny (która by nie chciala przystojnego) zakochany we mnie (co by znosił to wszstko hehe) z poczuciem humoru ( zeby nie było z nim nudno) ale 5xŁ tez mi sie podobało ! pozdrawiam Kobietki :)

Gość nmnmnggf
ja tam lubie pić na jachtach, więc nie mam nic przeciw temu ;) ale w sklepie bym się jednak za bardzo nudziła... :p

idealne cechy to ma moj dobry kolega:P tak by sie wydawalo a jakos nie ma szczescia w milosci

Gość robert z zamoscia
jak mi kura nie przynosi zlotych jaj to leb upierdolic i na rosol, nie po to jestem jaka jestem, nie po to mecze sie calymi dniami chodzac w stringach, depilujac cale cialo,

Gość nmnmnggf
pewnie z tego wzgledu, jedyne co pilam, to cream zoladkowa gorzka na mazurach i solinie :D :D

>> zaradny (zeby nie zabrakło na moje zachcianki) Kolejne typowo kobiece przeinaczenie :o Zaradny - dobrze zarabia :o Otóż znam całe mnóstwo tepych dekli, którzy dobrze zarabiają, a zaradni nie są. W drugą stronę też - znam takich, co nie zarabiają dużo, a są zaradni. Eghhhh wy baby :o Troche zielonymi wam przed gałami poszeleścić to od razu inaczej z wami się gada :o

Gość kamajla
robert z zamościa przyznaję rację - jesteśmy mądrzejsze od facetów, a Zygmunt pewne dostał fory od jakiejs panny która go wycyckała z kasy i teraz ma takie a nie inne zdanie a kobeitki sa po to zeby je kochac i rozpieszczac az do bólu :) :) :)

Gość robert z zamoscia
oj faceci ale wy naprawde naiwni jestescie, jak mozna lykac takie prowo, nabijam sie z was mowiac to co chcecie slyszec, nie wiem w jakim wy swiecie zyjecie, jakie kobiety dane wam bylo poznac, tak naprawde siedzi tutaj normalna cieplutka kobitka ktora jednak z checia by na jachcie pofiglowala, ale ze swoim ukochanym, niekoniecznie z kasa bo jak szacunu nie ma to i kasa nie pomoze...moze byc nawet materac pompowany na pobliskim zalewie i szampan z biedronki dorato byleby byla milosc i to cos co sprawia ze czujesz sie bezpieczna

Gość robert z zamoscia
ale jednak opcja tego poludniowego kochanka mafiozo w skapych slipkach i wypychajacym sie z nich wielkim fletem tez robi wrazenie a jak kobitki trzeba szalec chociaz raz w zyciu bo potem zal czlowiekowi ze tak stracil zycie

Gość robert z zamoscia
czy ja mam rozdwojenie jazni czy po prostu nie wiem czego chce?

Neurosa wydaje mi sie ze teraz Pitt bardziej mnie kręci niż wtedy gdy był taki sliczny i dopracowany

Gość nmnmnggf
Cierpisz na \"podszyw klasyczny\" :) ale nie boj zaby, to nie boli i od tego sie nie umiera ;)

Gość robert z zamoscia
haha ale ja lubie te dziewczyny z kafe..

Gość nmnmnggf
Sami ja tez lubie Pitta teraz o wiele bardziej, niz kiedys... Po obejrzeniu go w \"Babel\", gdzie miał zmarszczki, był zmęczony i płakał do telefonu - doszłam do wniosku, że zamawiam go całego:) ze wszystkim :)

nmnmnggf a widziałas najnowszy film \'\'\"Ciekawy przypadek Benjamina Buttona\" fajny jest teraz ,ma przynajmniej to cos męskiego i niepokojącego w twarzy ❤️

Tamari --Angelinka mi tez sie podoba wiec MU WYBACZYŁAM ze sie ozenił po raz 2 :D:)

Gość nmnmnggf
No wlasnie nie jeszcze :(

:) a ten film o ktorym pisalas widzialam w kinie i jest u mnie na duzy plus:)

niby chała ale mi sie podobał :D juz jest na dvd wiec polecam :)

Gość robert z zamoscia
ja zdecydowanie zakochana jestem po uszy w james franco, po obejrzeniu tristan i izolda marzy mi sie taki romantyczny typ faceta i te jego oczy takie smutne pelne blasku, achhhh madre mia, a brad pit ma taki kwadratowy leb i jest blondaskiem potem podoba mi sie beckham ale cristiano tez dalabym sie przeleciec ale tylko raz! yeaah