Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelna chata czubata

czy takie zachowanie u faceta jest normalne?

Polecane posty

Gość pelna chata czubata

otoz mieszkam z narzeczonym. On jest kibicem i to zagorzalym pewnej druzyny hokejowej. Dzisiaj jego druzyna grala mecz i przegrala. mecz zaczal sie o godzinie 2 w nocy. Mamy jutro poprawke zaliczenia i sie przynajmniej ja uczylam, on olal. Ale tak kolo 2 polozylam sie, nastawialm budzik na 4.30 i poszlam spac. Oczywiscie nie moglam nijak zasnac bo bez przerwy budzil mnie marudzeniem, narzekaniem, przeklinaniem krzykiem itp. Wiec praktycznie moze z godzinka snu. Gdy mecz sie zakonczyl przegrana, on zaczal swirowac, bic sie plastikowa butelka po glowie, uderzac klawiatura w glowe, mowic ze idzie sie utopic bo nic go w zyciu nie cieszy i ze ma wszystko w dupie. Mi tez sie oberwalo bo" nie zwloklam dupy z lozjka zeby go pocieszyc". Ja juz nie wiem co o tym myslec. Teraz polozyl sie na godzine i spi. Mieszkamy w kawalerce tak na marginesie. Płcio meska, czy Wy tez tak macie?

Gość hfgdgd
mój brat był załamany jak sie dowiedział,że Cracovia spadnie do drugiej ligi,wkurzał sie,wrzeszczał i chodził smutny,no ale bez przesady,nie walił sie butelka po głowie i nikogo nie wyzywał :D

Gość Krwawa_Orlica
Dla mnie sen to swietosc. Oj krwawa jatka by byla, jakby ktos smial

Gość nie wszyscy mamy
nasrane jesli o to pytasz, ale widac oboje macie skoro sie nad tym jeszcze zastnawiasz

Gość kamil25
ja mam wy** na kibicowanie wiec nie wiem

Gość pelna chata czubata
no tak, od rana ktos juz musi byc zlosliwy. Sam masz nasrane. Tylko sie zapytalam, a takich komentarzy sobie nie zycze.

Gość fdhyreahjurt
kazdy ma jakies swoje zboaczenie i mysle, ze pwinnas sie cieszyc, ze on maakurat takie niegroźne i zdrowe zainteresowanie. po tym co napisalas to wydaje mi sie, ze to bardzo facetowski facet :) ja na twoim miejscu bym sie z tego smiala, chociaz faktycznie czasem ciezko, bo czlowiek niewyspany to czlowiek zły

Jakby mnie chłop budził debilnym zachowaniem to dostałby z kapcia w twarz, miałby chociaż powód do narzekań :D

Gość nie wszyscy mamy
zlosliwosc pewnie niepotrzebna, ale jak skomentowac fakt, ze zastanawiasz sie czy bicie sie butelka i klawiatura po glowie jest normalne? pomijam juz to, ze mial w dupie to czy ty chcesz spac czy nie i jeszcze mial do ciebie pretensje, ze jemu uwagi nie poswiecasz :D

Gość nie wszyscy mamy
najlepsze jest, ze wiazecie sie z takimi... osobnikami (naprawde sie powstrzymuje, zeby doslownie napisac co o tym mysle), pozwalacie im na idiotyczne zachowanie, po czym piszecie, faceci sa tacy a tacy :D