Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsds

dziwi mnie te parcie na zabawki firm fisher price czy chicco

Polecane posty

Gość dsds

jakis owczy pęd czy co? sa takie piekne zabawki-drewiane/pacynki.... ale nie? trzeba jakies badziewie ;firmowe' bo wszyscy juz maja jakies garnuszki na klocuszki pierduty to i ja kupie! :O porazka

Gość co za masakra
A mnie dziwi, że matki kupują dzieciom smoczki!!! przecież mozna w gazę zawinąć cukier i dać dziecku do cycania, albo po co jakieś butelki za 40 zł skoro można wziąć flaszkę po piwie i nałożyć na nią taki kauczukowy smoczek Można też wrócić do pieluch z gazy bo tetrę ciężko było dostać i karmić dzieci krowim mlekiem bo na inne szkoda pieniędzy:( TE ZABAWKI SĄ PO PROSTU SOLIDNE I NAWET KIEDY MA SIĘ TAKIEGO MAŁEGO ZNISZCZYCIELA JAK JA TO DAJĄ RADĘ I WYTRZYMUJĄ WSZELKIE UPADKI

Gość dsds
hciałabys telefon marki chicco jest beznadziejny-ma taką klapke ktorą mała pcha do buzo i sie krztusi :O a zabawke ktorą dostała z fosher price leje ciepłym moczem wiec tak dlugo bedzie w dobrym stanie bo...bedzie nieuzywana kumpela tez sie skarzyła na jakies tam zabawki z tych firm porazka jakas moda dla wiesników i tyl;e

Gość dsds
i w ogóle co to za porowniania? smoczki i tetra? co ma piernik do wiatraka wydaje ci sie ze zabawki np szwedzkie (z drewna) z 1500 atestami są tanie? ooo to sie grubomylisz i nas jest taki sklep i tam chodzą raczej świadomi rodzice i od razu wida ze z klasą a nie chłam do plstik-fantastik byle mogocze i piszczy :D ja tez wole kupic jedną zabawkę i porządniejśza

Gość dsds
swoją drogą -moja córa była chowana bez smoczka! :)

Gość co za masakra
Moje dzieci mają różne zabawki, ale jakoś do tej pory nie mogę narzekać na te z fishera . Nie twierdzę że klocki z drewna czy pacynka jest zła, bo takie rzeczy też mają w swoich zbiorach, ale na pewno warto zainwestować w zabawki wyżej wspomnianych firm niż kupować buble z targowiska. Synek ma 15 miesięcy i ma 4 telefon. Żaden nie przetrzymał tygodnia, poza tym małe elementy wyjmowałam mu z buzi. Teraz mu kupię ten z fishera

Gość rzeczywiscie dziwne to pytanie
dsds masz zuelna racje jest tyle innych firm ktore produkuja zabawki i tyle pieknych i niekoniecznie drogich ale wiesz... liczy sie prestiz....no bo taka zabawka z fischer price czy chicco no to kosztuje nie...znajomi zobacza za na dziecku nie oszczedzasz ... a w sumie to dziecku wszystko jedno czy to z fiszer cz z sziko.....

Gość mydełko i szczotka
ale macie problem kazdy niech kupuje co uwaza za słuszne moje maaja zabawki i jedne i drugie i ciesza sie z nich równie bardzo a zreszta czytajcie na opakowaniu tam pisze dla jakiego wieku sa przeznaczone zabawki jak równiez czy są w nich zdejmowane elementy na ktore trzeba zwrocic szczegolna uwage

Gość mydełko i szczotka
a i moja pociecha to dostaje zabawki od babc dziadkow cioc i wujków wiec ja nie wmyslam bo mamy to co dostaniemy a i tak jest tego za duzo i nie mamy prawa wyboru za duzego

Gość dsds
prawde mówią nie stac mnie zeby miała wszystkie zabawki z tego sklepu co wspomianałam malutki sklepik a myslałam ze mi gały wyjdą :) chciałam doda ze dla mnie fisher i tp to nie jest marka jakas super kiedys była dyskusja na kafeale o ciuchach i ktis napisał ze np NEXT (które tak sie cieszy popularnością na all) to marka dla ubogich myslałm ze padne ze smiechu no cos w tym jest i jeszcze ....ja nie mam nic przeciw Next czy chicco ale niech te rzeczy nie udają lepszych niz są !! jak w brazyliskich serialach meble ;) :d

Gość ---5---
mnie tez dziwi, przy karuzelce fischer price, która kosztowala ponad 200zł, babcia kupila w prezencie. Jedna ze srubek wypadla, dziecko włozylo ja sobei do nosa, byla ostro zakonczona :/ O mało zawalu nei dostalam kiedy to zobaczylam. Okazalo sie ze zabawka jest wykonana ze slabej jakosci plastiku, szybko sie "zestarzal" zaczal kruszec w miejscu gwintów, srubek od cholery, wiec wyrzucilismy, wlasciwie i tak nei dzialalo po 3 m-cach :/ Moim zdaniem niektóre firmy sa przereklamowane i tyle, ktos powienien sie tym zajac.

Gość DuoMama
A mnie nie dziwi fakt kupowania zabawek powyższych firm. Są bardzo rzetelnie wykonane, piękne, kolorowe i warte swojej ceny. Ja się jeszcze na nich nie zawiodłam. Inne zabawki, które uważam za godne uwagi to drewniane z Ikea. Nie są drogie a moje dziecko je uwielbia.