Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola444

Pieniądze w bankomacie proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość ola444

witam mam poważna sprawę wybierałam pieniądze z bankomatu 1000zł. Bankomat się zaciął i nie wypłacił mi tych pieniędzy.Mam czekać tydzień na decyzje banku czy dostane czy nie.Ale mam pytanie po zacięciu bankomatu po jakiej chwili pieniądze wychodzą ja tam trochę czekałam i wduszałam przyciski Proszę o odpowiedź

Gość ola444
nikt nigdy nie miał takiej sytuacji proszę o odpowiedź jestem cała w nerwach

niewiem trudno powiedziec wkoncu to tylko maszyna jak wyszly pozniei to ktos inny mial szczescie a jak nie to wbanku wszysdko bedzie ja beda liczyc kase

Gość jeśli napisałaś oświadczenie
to po sprawdzeniu bankomatu na pewno pieniądze oddadzą. Czy wyszła chociaż część kasy, czy w ogóle? Nie było komunikatu, że bankomat nie może zrealizować transakcji z braku środków?

Gość ola444
no ale jeżeli chwilę się tam stało to on tak chwilę działał a potem znowu się zawiesił no to chyba te pieniądze zostaną w banku jak myślicie

Gość ola444
znaczy pokazały się tam jakieś napisy i było ich dużo ale nie miałam okularów więc nie przeczytałam potem od razu poszłam zgłosić do banku że takie coś się stało

Gość ffffffffffffffffffffff
nie martw się, ja tak kiedyś miałam - bank musi przeliczyć kasę w bankomacie i Ci zwrócą na konto. A jeśli się obawiasz, że pieniądze jednak " wyszły" i Ty ich nie odebrałaś, to też się martw, bo bankomaty są tak skonstruowane, że nieodebrana kasa " chowa się " chyba po 1 minucie.

ja też tak miałam wielokrotnie. Raz wzięło mi z konta 500 zł, ale nie wydało i po 2 tygodniach wpłynęło na konto po napisaniu oswiadczenia, a kilka razy było tak, że napisało, że nie ma środków i po prostu nie wypłaciło. Ale wtedy nic z konta nie zniknęło. Czasami zdarza sie przecież że w bankomacie jest mniej kasy niż chcesz wypłacic. Czekaj spokojnie na decyzje banku

Gość ola444
no ale jeżeli ktoś by ją wziął to co bank mi też zwróci

przecież mówiłaś, że nie odeszłaś od razu... I co, myslisz, że wyszło po 20 minutach? :)

Gość ola444
moment tam byłam a potem szybko do banku zgłosić

Gość ola444
miał ktoś może jeszcze taki przypadek ale gdzieś tak około z 1000złotych

Gość ola444
proszę piszcie coś

nie..w raciborzu bylo raz tak,ze koles pomylil kasetki.i wsadzil kasetke z 50zl do otworu na 100zl i na odwrot..wiec szybciutko przy bankomacie ustawila sie kolejka :P

Gość ola444
mi nie chodzi o takie coś tylko o to co pisałam

Gość ja napisze ci tak
czekam w kolejce do bankomatu przedemna wyplaca gosc odchodzi ja podchodze chce wlozyc karte do bankomatu a tu wychodzi mi samo 100 zl kurcze zdziowilam sie bo to minelo juz troche a ten gosc poszedl mialam za nim leciec ale nie widzialam do na horyzoncie a mi sie bardzo spieszylo nic potraktowalam to jako prezent od Boga

Gość ola444
jasneee jedno ci powiem że trzeba odczekać zanim jemu nie wypłaciło

Pieniądze w bankomatach przeliczne są z samego rana ,dyspoozycje takze sprawdzane więc na pewno dostaniesz kase .J atak miłam i trwało to zaiste tydzień czasu tylko dlatego ,ze w obcym banku wyciągałam gotówkę .

Gość ja nie dostałam
kasa poprostu cofnęła się do bankomatu nim wyciągnęłam rękę.Coś szwankowało w tym bankomacie.Złożyłam oświadczenie,ale nie uznano mojej reklamacji.Myślę,że kasę wziął następny klient,więc wsystko w bankomacie się zgadzało.Przykro mi,ale może byc taka sytuacja.

Gość ola444
''ja nie dostalam'' ale jaką miałaś kwotę?

Gość ja nie dostałam
to były dwie stówki,ale też szkoda,no nie

Gość ja nie dostałam
Mam też dobrą wiadomośc.Mój brat kiedyś pobierał tysiączka i maruder zajął się kartą zamiast brać kasę,no i wessało.Po tygodniu ją odzyskał .Nie martw się.Jeśli nikt za tobą nie "dostał"tych pieniędzy to je odzyskasz.

Gość ola444
właśnie nie mam pewności że nikt za mną nie stał