Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjaK

orgazm...

Polecane posty

Gość patrycjaK

dziewczyny mam taki problem. Mam 25 lat, z moim mezem jestesmy 2 lata po slubie, a w zwiazku od 5 lat. ale w czym problem..ja tylko raz w zyciu mialam orgazm.. nic czuje kompletnie podniecenia, podczas pieszczot, dotyku - nic, skala...nie wiem co sie dzieje. w sumie od zawsze tak bylo. nawet podczas seksu oralnego kompletnie nic mnie nie rusza...czy ktoras z was tez tak ma albo miala? to rujnuje moje zycie malzenskie i samopoczucie :( jak mozna nic kompletnie nie czuc :(? bardzo prosze powstrzymac sie od idiotycznych i nie na miejscu, komentarzach bo ten problem naprawde bardzo mnie martwi i psuje moje relacje z mezem... :(

Gość patrycjaK
chyba zadna z was nie ma podobnego problemu, zazdroszcze wam... :(

Gość *wiewiórka*
rozumiem ze mialas orgazm podczas stosunku ze swoim facetem? jak ie masturbujesz miewasz orgazmy? czy wogole tego nie robisz sama?

Gość patrycjaK
dzieki, ale to w zadne sposob nie pomaga mi znalezc przyczyny.. mieszkam w szkocji, tu przeciez nie pojde do seksuologa :( bo nawet nie wiem gdzie i czy jakis jest w okolicy... plakac mi sie chce po kazdym stosunku, bo ja tak na dobra sprawe podczas jego trwania moglabym smazyc kotlety ( tak bardzo nic nie czuje) :( kochalismy sie wczoraj, ja w pewnym momencie przerwalam i powiedzialam " to nie ma sensu"..zirytowana i smutna poszlam spac :(

Gość teraz anonimowo
u mnie jest podobnie..od czasu do czasu sie udaje...ale w wiekszosci lipa. nawet bol..jakby czasem lechtaczka byla nie wrazliwa a czasem przewrazliwiona..a kiedys mialam takie cudowne orgazmy pochwowe nawet.. :( teraz nawet nei mam ochoty na sex..musze sie doslownei zmuszac... :(

bo facet musi byc cierpliwy...jak nadwrazliwa lechtaczka to jezyczkiem polizac,a jak nic nie czuc to mocno palcem masowac...moj zawsze bierze sobie duzo czasu na mnie...caluje mi szyje,kark,plecy,brzuch,piersi...i potem w zaleznosci od wrazliwosci lechtaczki lize badz masuje..niezawodny system..a jak nie potrafii dobrze dobrac masazu,to sama to robie a on sie zajmuje wtedy czyms innym..niezawodny system

Gość patrycjaK
nawet masturbacja nie przynosila efektow dlatego juz tego nie robie... niby jak dotykam lechtaczki to cos tam czuje,ale to przez 5 sekund i mija i nic.. kamien... sutki tez sa niewrazliwe... jestem zalamana.. ja ani fizycznie, ani psychicznie nie czuje podniecenia. dla mnie sex moglby nie istniec. kiedys bylo inaczej, nawet pomimo tego, ze nie szczytowalam, sex byl mily. teraz od 3 lat jest tragedia...nie podnieca mnie dotyk, pocalunki, pieszczoty..nic.. :(

pewnie hormony..ale do ginekologa z takim pytaneim sie zglosic?? czy od razu do seksuologa?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jestem ze mezem od 14 lat - był i jest jedynym kochankiem jakiego miałalm uwielbiam go i kocham ! podniecal mnie na poczatku bardzo mocno - calowanie, glaskanie , ale orgazmu pochwowego nigdy z nim nie małam i tez czasem czułam ze jestem jakaś wybrakowana - bo on naprawde sie starał - był czuły i cierliwy ale ja nic - sex był przyjemny ale niebyło fajerwerków- ciągle mi sie płakac chciało - bo jemu było jak w niebie a ja zupełnie nie czulam tego co powinnam masturbacja bardzo nam pomogła wiem ze moge przezywac orgazm łechtaczkowy i teraz za kazdym razem jak sie kochamy pobudzamy się w ten sposób ... wlaśnie doczytałam ze tego typu pieszczoty Cię nie podniecają ...hmmmm - to przykre ... moze to wina zaburzeń hormonalnych ? moze warto to sprawdzić !

Gość ale123456
tak jak padlinka spytala..do jakiego lekarza po te badania?

Gość patrycjaK
orgazm lechtaczkowy mialam moze 2 razy w zyciu...i to tez nie wiem jakim cudem sie stalo..ale bylo piekne uczucie :( najbardziej niepokojace jest to, ze od okolo 1,5 roku nic nie jest w stanie mnie pobudzic, wczesniej nawet jesli nie dochodzilam, to bylo mi milo, cos tam mnie krecilo, wiercilo i bylo ok, ale teraz... calowanie po piersiach tez nic nie daje, sex oralny nic...maz mowi, ze ja jakas dziwna jestem, no ale to moze on po prostu nie umie tego robic :(?? obawiam sie ze problem jest w mojej psychice. niestety nawet jesli chcialabym pojsc do lekarza ( a chcialabym bardzo) to nie mam jak, bo tutaj nie ma polskiego ginekologa, seksuologa albo psychologa, a o szkockiego czy angielskiego tez nie latwo :( uwierzcie mi, ze taka sytuacja potrafi zrujnowac cala radosc z bycia z kochanym czlowiekiem. ja poza tym chyba troszke sie krepuje, bo kiedys moj maz mi powiedzial, ze on nie lubi sie calowac i nie za bardzo lubi piescic oralnie..no i odkad to powiedzial, a czasem sie za to zabiera ( choc moze to jest raz na 4 miesiace) to od razu przypominaja mi sie jego slowa i nie umiem sie oprezyc... :( przepraszam, ze tak smece i marudze, ale musze sie komus wygadac :(

Gość ja też***
tak miałam, w ogóle nie przezywałam orgazmów raz jedyny go przezyłam, ale chyba po pół godzinie jazdy :), juz normalnie nie miałam sił, ale jak nastapił wytrysk, nawilzył jeszcze bardzie łachtaczke, i stał się ten wyjątkowy moment teraz inaczej sobie radzę, w pozycji na jeźdźca po wstępnych pieszczotach, i czynnościach oralnych, wsuwam palca pod łechtaczkę, i podczas ruchu , kilka sekund i jest ten wymazony oragzm, ale nie zawsze tak jest, tylko że łechtaczka musi byc dobrze nawilżona szkoda ze tylko w tej pozycji tego doznaje, ale i tak się ciesze że jest aha, i to jest mój jedyny partner jakiego miałam, mój narzeczony :) życze powodzenia i nie myśl o tym tyle, bo to jest jeszcze gorsze aha i oczywiście paluszki musza byc czyste

Gość patrycjaK
tylko dziewczyny w tym problem, ze ja mam caly czas sucho!! mnie zadne pieszczoty nie pobudzaja! moj maz nawet wczoraj sie dziwil, ze mnie piesi, a ja nic - sucho! :( juz chyba nie ma nadziei :( a co jesli to po prostu on mnie nie podnieca :(

Gość ohhhhhhhhhh
skad ja to znam ..nie wiem do kogo sie zglosic po pomoc :(

Gość patrycjaK
oh... jesli masz okazje, to ja bym sie zglosila do seksuologa, gdybym miala taka mozliwosc :( boje sie, ze jak z nikim tego nie skonsultuje to z czasem w ogole nie da sie tego "naprawic".. tak jak pisalam, kiedys bylo lepiej, teraz z miesica na miesiac, taka ozieblosc i niechcec do sexu sie poglebia... :(

Gość patrycjaK
oh... jesli masz okazje, to ja bym sie zglosila do seksuologa, gdybym miala taka mozliwosc :( boje sie, ze jak z nikim tego nie skonsultuje to z czasem w ogole nie da sie tego "naprawic".. tak jak pisalam, kiedys bylo lepiej, teraz z miesica na miesiac, taka ozieblosc i niechcec do sexu sie poglebia... :(

Gość ja też***
wiesz, jak nie masz śluzu, to może zakup sobie żel intymny dla kobiet, jest taki FEMINUM, kupuje sie go w aptece, kosztuje koło 16 złotych,

Gość patrycjaK
krepuja mnie takie wynalazki... cala spontanicznosc sexu wtedy mam wrazenie znika :( moze moj Maz powinien sobie poczytac w necie cos na ten temat, jak myslicie? moze to on nie wie jak sie do tego zabrac :( ja sprobuje moze masturbacji i sama zobacze gdzie mam te wrazliwe punkty. ...

Gość antoine
a może.... spróbujcie czegoś innego, jakieś zabawki, kajdanki, przebieranki, dildo itp itd, jest tego wiele, nie ma sie czego wstydzic, bo może coś akurat w te klocki Cię pobudzi :)

Gość patrycjaK
oj nie, znajac nas to bysmy nie wytrzymali ze smiechu :) dzisiaj znow sprobujemy :( ale jak sie robi wszystko zeby miec orgazm to, to przestaje byc przyjemne ...

Gość antoine
no właśnie! będzie troche śmiechu, rozluźnicie się, przestaniesz w koncu myslec panicznie o orgazmie czy nadejdzie czy nie i może sam przyjdzie :) dobra, dildo czy przebieranki to juz fetysz ale kajdanki i jakis fajny zel intymny to naprawde dobra zabawa :) warto spróbowac :)

Gość ktoś tam 1
spróbuj to zrobić z jakimś innym mężczyzną może wtedy się przekonasz czy żeczywiście masz z tym problem :) czasami jest tak że coś wygasa, nie iskrzy i poprostu sex staje sie rutyną, może jakiś inny facet ci pomoże

Gość kup krem
kup krem intymny nawilzajacy!!!!!!!!!!!!!!!! od tego zaczynajcie jakiekolwiek zblizenie :D:D mnie to pomagalo :D:D bo juz tez nie mialam sil maz mogl mnie piescic godzinami a im dluzej tym gorzej bo mi sie spac zachcialo albo i nieraz zasnelam powaznie to wcale nie jest smieszne kup ten krem niech Cie nim piesci a to fajna zabawa naprawde i to pomaga