Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

PRAWO JAZDY

Polecane posty

Zdawał juz ktos na nowych przepisach? I jak to wkoncu jest, ze egzamin praktyczny moze trwac do 25 min, ale moze trwac dłuzej? Czy tylko 25 min moge jezdzci po miescie i nie dłuzej. Bede teraz zdawac drugi raz strrrasznie sie boje, pierwszym razem oblałam na łuku, boje sie , ze znowu tam obleje i na miasto nie wyjade;/, najgorsze, ze jak stoja słupki powinny miec chyba 1.5 metra, a tam maja z 0.5 m. nawet tego nie zobacze jak bede siedziałą w aucie;/

pół metra to są za niskie muszą być na tyle wysokie aby można było je zobaczyć przez szybę w aucie

no to ja to wiem, ale oni spejclanie takie robia, zeby oblewac ludzi, a wiadomo nikt sie nie bedzie z nimi kłocił;/ a co nikt nie zdawał na nowych przepisach?

czemu nikt nigdy nie chce mi odpisywac na moje topiki;/ jakiego topiku nie załoze zawsze mam gora po 10 komentarzy a nawet i nie;/ ataka magnolia pisze od rzeczy i ma zawsze po 150 komentarzy, podkurwiłam sie;/

widziałm tamten topik i tez na nim nikt nie potrafi odpowiedziec rzeczowo:]

nie wqrviaj ludzi.jak chcesz "rzeczowej"odpowiedzi,to poszukaj sobie w artykułach w gazetach,których było całe mnóstwo, albo u źródeł,polecam strony internetowe WORDów...myslisz,ze komuś tu sie chce relacjonowac Ci wydane rozporządzenie?plissss

ty bluebird zamknij morde, po to jest kafe zeby sie zapytac ludzi a pozatym czytaj ze zrozumieniem i sie cofnij do podstawowki

nie koziołek , nie biedronka, tylko ja Zajac Poziomka! jak mnie przeprosisz za to 'zamknij morde' to Cie przeprosze za matołka

ja cie przeprosze a ty ze mnie frajera zrobisz, ale niech cie bedzie PRZEPRASZAM, najzwyzje moja strata