Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka weselna

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość wybralabym fioletowa
do tego slote lub czerwone butki:-) na bialo i na czarno nie chodzi sie na slub:o

fioletowa sukienka i do tego słudziutkie butki (fioletowe) a torebke sie kupi, może poszukamy cos na allegro

Gość gosciowka weselna
no dobra dziewczyny a jakie torebki sie nosi do sukienek?poradzcie?bo ja nawet neiwiem jakiej mam szukac-mniejsza,wieksza?blysczaca?skorzana?

Gość gosciowka weselna
patrze w allegro ale nic nie widze-wszytkie jakies takie plastikowe...

Gość nina777
czerwone buty do fioletowego??? w zyyyyciu!!!

Gość gosciowka weselna
tez mi sie wydaje ze agresywne polaczenie:D

Gość wybralabym fioletowa
takie polczenie ma cos w sobie, ale najbardziej podoba mi sie ze zlotymi butkami:-) calosc w jednym kolorze jest troche nudna;-)

Gość gosciowka weselna
kurcze niezbyt mi sie widzi...ten kolor jakis taki przymulony mi sie wydaje chociaz ksztalt jest ciekawy dosc... wlasnie sobie przypomnialam ze mam jeszcze taka torebke wlasnie fioletowa: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8831b1b6d8b297ec.html maz mi kupil w prezencie ale mi sie nie podoba:(jakos za ordynarna przez to ze jest lakierowana

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
nudne, ale klasyczne i eleganckie !Chyba chodzi o to żeby wyglądała z klasą i ze smakiem a nie oczojebnie!

Gość gosciowka weselna
ta srebrna faktycznia sliczna,nie mam srebrnych butow ale nie problem kupic:) chyba...

Gość gosciowka weselna
no wlasnie ja nie lubie wygladac oczojebnie-dobrze to ujelas wwwwww:)

Gość nina777
powiem ci,ze calkiem fajna ta twoja fioletowa torebka:) Ja jednak do tej fioletowej sukienki wzielabym czarne buty i czarna torebke... Wszystko fioletowe to troche za duzo.. Ja z kolei nie lubie zlotego i srebrnego, wiec moze dlatego ci nie polecam:)

Gość gosciowka weselna
dziekuje ci seselis.bede szukac na miescie czegos ciekawego:)

Gość gosciowka weselna
nina ja generalnie tez nie...takie laszko to naprawde od wielkiego swieta,imprezy,wesela...na codzien to zakladam jeansy i t-shirt:)wiadomo...tylko mysle sobie ze wesele to mozna zaszalec:)

też ide na wesela i panna młoda zażyczyła sobie żeby wszystkie druchny miały długie sukienki

Gość gosciowka weselna
nina torebka faktycznie klasyczna i najprawdopodobniej o taka klasyczna wlasnie sie postaram...lub o kopertowke:) ale dzieki seselis-piekna sukienka,taka zwiewna... bardzo podobaja mi sie dlugie suknie jednakze zle w nich wygladam:/ i kupuje zawsze krotkie bo nogi mam calkiem OK:) tyle dobrego:) wyjatekiem byla moja suknia slubna-oczywiscie dluga byla...

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
seselis89- sukienka przepiękna,brak słow.Polecam czarne dodatki jakieś efektowne kolczyki i bransoletka:D

Gość gosciowka weselna
swoja droga niezla pnna mloda ze ingeruje w ubior druhen...przeciez nie kazdy czuje sie dobrze w dlugiej.ja bym napewno miala spiecie z taka:P nie znosze takich widzimisiow! ale suknie sliczna-naprawde!

Gość Jeśli już musiałabym wybierać
z rzeczy pokazanych przez Ciebie to wzięłabym fioletową sukienkę+ czerwone buty (a tak, tak, drogie znawczynie :O to świetny zestaw) +dokupiłabym masywne bransolety: czerwoną i kremową/beżową+kopertówkę w kolorze jaśniejszej bransolety. Ja bym jednak zainwestowała w nowe dodatki do sukienki fioletowej. Czarna odpada z róznych względów, a przede wszystkim jest wbrew zasadom savoir vivre i nie ma dla mnie znaczenia, że \'dużo osób tak chodzi\' :O To że one są źle wychowane to znaczy, że ja też muszę? :O

dziękuje :) kurcze znalazlam ją w wielkim internecie i była podana jako propozycja do uszycia (tzn.że nie ma jej w sklepie) i nic innego mi nie pozostało jak ją dac uszyc, ide dopiero w wrześniu ale się tak w niej zakochałam że chyba nawet nie pojde w poszukiwania za inną sukiennką tylko sie troche obawiam że nie bedzie w 100% wygladała jak na tym zdjęciu

Gość gosciowka weselna
tez zaczynam watpic w czarna...i pewno zdecyduje sie na ta fioletowa.A topic zalozylam po to aby wlasnie rozwiac moje watpliwosci i doradzic sie oczami innych co mysla... generalnie zawsze moge kupic cos innego ale szczerze mowiac niechce mi sie kupowac kolejnej sukienki,bo i tak zakladam je od wielkiego dzwonu :) mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi...

Gość twoje torebki sa o wiele
ladniejsze od tych z allegro :-0

Gość gosciowka weselna
no rzeczywiscie ona jest z takiego lejacego materialu wiec moze byc ciezko z takim materialem wlasnie...hmmm....najlepeij jesli popytasz dobrej krawcowej czy jest w stanie uszyc ci takie cacko:) ale z tym szyciem to roznie bywa...i to jest wlasnie problem!