anula22222 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 witam czy kazda z was na poczatku ciazy robila badanie na toksoplazmoze? ja bylanm w laboratorium i powiedzieli ze kosztuje 100zl mialam kartke od prywatnego lekarza jako badanie zalecone. czy wiecie moze czy to badanie jest jakos refundowane??konieczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Ja robiłam prywatnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 Do tego badania nie zmuszą Cię, ale są bardzo zalecane. A że taka ich cena..... Sama się zastanów czy chcesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 No i możesz sobie poczytać http://test.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziara 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 ja chodzę panstwowo do gina i ten dał mi skierowanie na te badania.oczywicie nie płąciłam jako ze wizyty nie były prywatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anula22222 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 pojde do przychodni i sie dowiem czy moge uzyskac takie skierowanie zeby nie placic brzusiowa.... wiem ze to jest wskazane poprostu mnie akurat na to teraz nie stac zebym zrobila takie badanie prywatnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 no rozumiem, że Cię nie stać, ale jak od prywatnego to zawsze będziesz płacić!!!!!!! to idz do lekarza na książeczkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź do lekarza NFZ Napisano Czerwiec 10, 2009 poproś o skierowanie...badanie na toksoplazmę jest bardzo ważne nie dla ciebie lecz dla dzidzusia w pierwszym okresie jego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach