Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryga miga

Rozstać się?

Polecane posty

Gość Fryga miga

Mam dylemat.Jestem z facetem ,który przez całe swoje dotychczasowe życie był sam .Ma 33 lata. Jestem jego pierwszą poważna dziewczyną (ale nie pierwszą w ogóle). Facet ma wg mnie samolubny charakter.Niby mnie kocha ,mówi to często mówi ,że jestem najważniejsza ale.no własnie ,ale nie bardzo czuje jego wsparcie na codzień. Jak ma mnie gdzieś podwieżc ,to mu korki przeszkadzają ,często marudzi ,że jest zmęczony ,żle sie czuje a o moje samopoczucie po ciężkim dniu nie spyta . Obawiam sie ,że jest to typ faceta ,który będzie raczej czekał na obiadek niż sam mi go przyrządzi. Najciekawsze jest ,że on by chciał byc ze mna zawsze ,żebym sie do niego wprowadziła itp. Ja nie chcę ,bo mam na tyle oleju w głowie ,że czuje ,że to będzie koniec mojej wolności i za parę lat będę jego służącą ,sprzątaczka i praczką. Czy któraś z was też ma 27 lat i nie myśli ,żeby się wiązac ,bo samej jej dobrze? Ja zastanawiam sie też nad zerwaniem z tym facetem ale w sumie na razie bywają dni ,że cłkiem fajnie spędza sie nam czas razem.

Gość a to moje zdanie
mozecie podzielic obowiazki to wcale nie trudne, a poza tym jesli jestes zdecydowana na ten zwiazek to sie wprowadz

Coś Ci mówi , że to nie ta bajka. I chyba Ci dobrze podpowiada.

Gość wwwzzzaaa
ten typ tak ma, zakochanyw sobie. Nie kazda kobieta da to rade znieść.

Gość Fryga miga
poznalam go pod sklepem monopolowym, pijemy piwko co dziennie