Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytszanka

pytanie do znających sie na laptopach- technice

Polecane posty

Gość pytszanka

oddałam laptopa do punktu bo jest na gwarancji,laptop ma 10 miesięcy facet mi powiedział że jest zalany i nic sie nie da zrobić, naprawa 1500 zł prawda wygląda tak że kiedyś wylało mi się trochę wody w okolicy myszki --na dole klawiatury --było to około 5 łyżeczek substancji, szybko wytarłam -w szczelinę mogło wpaść ok 7 kropli wody --po 3 tygodniach laptop nie wyświetlał monitoru podejrzewam że facet z punktu mnie oszukuje :-O wiadomo nie zgodziłam sie na reperowanie ale mógł ograbić mojego laptopa --za sprawdzenie zarządał 200 zł--jak nie zapłacę to mi nie odda nich powie ktoś co się zna :-(

Gość 1500zł
To można kupić nowy sprzęt 🖐️

Gość Kmiot syn kmiota
Jaka firma, jaki serwis ?

Gość pytszanka
fujitsu siemens laptopa juz nie reperuje :-(

Gość pytszanka
Qrwa pie.rdo.lony złodziej 200 zarządał za otwarcie laptopa a jest na gwarancji

Gość Kmiot syn kmiota
Ja bym nie zapłacił. Można dyskutować o ważności gwarancji w takim, ale żądanie dwustu zł. za samo otwarcie laptopa to po prostu tupeciarstwo.

Gość pytszanka
to niemożliwe że od 7 kropel wody uwaliła się płyta główna i wszystko nie zapłacę tego 200 złodziej, chyba go zabije :-(

Gość Kmiot syn kmiota
Zażądaj zwrotu sprzętu. Jeśli nie zechcą, zażądaj rozmowy z przełożonym. Jeśli to nic nie da, zagroź, że wzywasz policję, żeby spisała protokół bo zamierzasz oddać sprawę do sądu lub powiadomić urząd ochrony konsumenta. Powinni się złamać, a jeśli nie to dzwoń po gliny. Przede wszystkim powinnaś odzyskać laptopa i spróbować w innym serwisie.

Gość Kmiot syn kmiota
Serwis to zwyle podwykonawca przedstawiciela Fujitsu Siemens w Polsce. Nie zależy im na rozgłaszaniu takich incydentów bo mogą stracić umowę o partnerstwie. Zwykle wystarcza stanowczość.

Gość pytszanka
ok , opie.rdo.le ich 😠