Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zasttanawiam

czy kazda kobieta robi swojemu facetowi loda a facet minetke kobiecie?

Polecane posty

Gość tak sie zasttanawiam

Gość taj sie zasttanawiam
Wstyd sie przyznam ale ja bardzo lubie seks oralny.I wszystkie rodzaje sesksu oprocz anala- chociaz kilka razy z moim probowalam.Jemu sie podoba a mi niezabardzo.

Gość crova
czasem też bywa na odwrót

\\\"wstyd się przyznać\\\" - czemu wstyd? :o jesteś teraz na forum dotyczącym seksu, czy w konfesjonale? :o nie, nie w każdym związku tak jest (podobno). ale ja i mój chłopak uwielbiamy seks oralny

Przez moją dziewczyne przestałem czerpac z niego przyjemnośc a wręcz przeciwnie. Czemu jeśli ona mi nie robi dobrze to ja mam robic? wiem zabrzmi to na wzór \"oko za oko\" jednak sama rączka mi już niewystarczy po 3 latach.

Gość u mnie jest jednostronnie
Ja tylko robię mojemu loda i nie pozwalam mu na żadne akcje, bo nie lubię jak mnie rozprasza. Zresztą on się też do minety nie rwie a ja ostatnio przy każdym lodzie, gdy on dochodzi, mam orgazm. Jakaś nadpobudliwa chyba jestem :D No i tak jest nam super, więc nie widzę powodu żeby musiało być w obie strony ;)

Gość u mnie jest jednostronnie
ale ostatnio naszło mnie na kałowego lodzika :) taki cieplutki i brazowy :P sstrasznie sie tym zajarałam

Gość longdond
a my lubimy sobie lizac dupy i to jest ok,,

Gość dasz rade
ja uwielbiam minetke ,ktorą robi mi mąż,osobiście loda mu nie robie ,bo nie przepadam ,On zresztą tez nie nalega i twierdzi ,że nie sprawia mu takiej przyjemnosci jak lizanie mnie :)