Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ri

nowy na kafeterii

Polecane posty

Gość ri

od niedawna ma internet. podoba mi się ta stronka. może ktoś pomoże mi w ustawieniach. nie wiem jak dodać tematy do wybranych \"moje tematy\", nie wiem też czy istnieje możliwość ustawienia opcjii aby na bieżąco śledzić temat w ktorym biorę udział bez ciągłego odświerzania strony. z góry dzięki

Gość zakochany po uszyyyyyyyyyyyy
po prawej stronie obok kazdego tematu masz plus + nacisnij go a dodasz do twoich temató w musisz co chwile odswierzac tematy aby sledzic dyskusie na bieząco

Gość ri
dzięki i powodzonka

dzieki mozesz tez sobie zarezerwowac na głuwnej stronoie http://f.kafeteria.pl/preferencje.php czarny nick > polecam wtedy nikt nie będzie sie za ciebie podszywał

Gość ri
a czy przy każdej odpowiedzi muszę ponownie wpisywać swój pseudonim czy też można to jakoś ustawić

nie jak wpiszesz to tak zostani ale mozesz oczewiscie w kazdej chwili pisac pod pomaranczowy nickiem do wyboru kiedy chcesz mozesz ruwnierz zarezerwowac tyle czrnych nicków ile chcesz wielu tak robi bo kafeteria to taka gra w podszywy w gadanie samym ze sobą itp i pełno tu swirów

i gratuluje wyboru kafeteria to najlepsze forum w polsce jakie moze byc naperno ci sie tu podoba moderatorzy sa nawet spoko czasem pszyswiróją ale ogulnie sa wporzo i niepisz przeklenstw w tematach które zakładasz ani nie spamój bo to modernia usówa

ludzie na kafe tez ogulnie spoko zwłaszcza PRZERWA MIĘDZY PALCAMI 90 i uwarzaj na jarka_84 TO KRYPTO GEJ I MA SKONNOSCI PEDOFILSKIE

Gość ri
dięki za rady. właśnie pisze w polu pomarańczowym \"Pseudonim\" i za każdym razem kiedy dokonuję odpowiedzi na mój temat to muszą wpisywać na nowo pseudo. chyba coś źle robię

tak niepowinno sie dziac ale ja tez tak mam to pewnie kafe cos nawala naperno moderatorzy sie ty zajmą nigdy ta nie było

Gość ri
jeszce raz dzięki

Gość zakochany po uszyyyyyyyyyyyyyy
prosba do moderatorów pseudonimysie nie zapamiętują mogli byscie cos ztymzrobić i do chuja umiesciłem w tej godzinie tylko 3 tamaty a mi wyskakuje ze 10 i juz więcej nie moge

niepszejmuj sie dzisiaj wszystko tu się jebie ale napewno to naprawia i pamiętaj w jednej godzinie mozesz załorzyc tylko 10 tematów

Gość ri
spoko poczekam i spróbuję jak to naprawią. do następnego razu

Gość ri
dzięki a może się umówimy na jakieś ubijanie stolca za tą pomoc co????

Gość ri
właśnie jakiś ćwok się podemnie podszył. Debil do potęgi z jakimiś kompleksami. ja się wycofuję dzięki zakoch..... ostatni tekst był nie mój, nara

wiemze nie był twój nie musisz z kaszdy marem tak pisac ewidentny podszyw kazdy widzi