Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnthIonka

Spotkalam dzisiaj kolezanke z liceum

Polecane posty

Gość drobna kurka
ja też widziałam koleżankę z liceum - wcześniej oglądałam jej profil na NK i powiem, ze byłam zachwycona: 2 dzieci, przystojny mąż, ona zadbana, piersi jej urosły i w ogóle kobieca. A tu patrzę na nią w Tesco - tacha za sobą 2 dzieci, włosy okropnie umalowane, nieumyte, ona ubrana w bazarowe ciuchy, obraz nędzy i rozpaczy.

Bo zdjęcia na naszej klasie wcale nie przedstawiają tego jak wygląda czyjeś życie, tylko to jakby ten ktoś chciał by jego życie wyglądało :-)

Gość Do Anthonki
no i to jest aż tak ważne żeby zaśmiecać forum i zakładać taki przygłupiasty topik?! Przez taki kretynki jak ty forum zeszło na psy. Jesteś strasznie naiwna, skoro \"podniecasz\" się że jakiś facet prawi ci komplementy na nk. Większość facetów tak już ma-to ich natura, że oglądają się za dziweczynami (bardzo często do bólu przeciętnymi) lub gadają głodne kawałki takim frajerkom jak ty. A z tego powodu pewnie spać kolejną noc nie możesz z wrażenia...

Gość wredna do bólu
a co się tak Pani obruszyła ? :D czyżby Jej mąż też komus słodził (niekoniecznie herbatę)? :D