Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lina_91

Urazy stopy

Polecane posty

Gość lina_91

Od poltora roku boli mnie kosc srodstopia. Na poczatku bol pojawial sie i znikal, wiec go ignorowalam. Ale od dwoch miesiecy jest gorzej. To nie bol spoczynkowy, ale boli gdy tylko wstane. Ostatnio bol promieniuje tez wzdluz kosci piszczelowej. Boje sie pekniecia kosci srodstopia albo nawet stawu rzekomego. Nawet chodzenie przedstawia juz trudnosc. Problem polega na tym, ze trenuje karate i dopoki jestem w stanie ustac na nogach, nie rzuce tego za nic. Kustykam po sali, spryskuje noge lodem, zaciskam zeby, ale nie pomaga. W dodatku trener zapowiedzial, ze musze cos z tym zrobic, bo nie dopusci mnie do treningow. Jeszcze wczoraj sie zblaznilam, bo tak mnie bol porazil, ze nie moglam wstac z podlogi. Ktos ma jakies pomysly, sposoby? Co mam robic?

Gość gośćMika
Jak chcesz szybko się wyleczyć to zrób sobie rezonans i z tym pójdź do jakiegoś ortopedy, może wystarczy trochę rehabilitacji i twój problem zniknie, a tak to nikt niestety nie ma skanera w oczach żeby stwierdzić co ci jest. Ja znalazłem rezonans bardzo tani na Zachodniej 7 w Krakowie i tam się zapisałem online przez praktyka.info.pl i jak dostałem opis badania to lekarz już wiedział co i jak się dzieje i jak szybko mi pomóc.

Gość Doska

Mój mąż miał tak tylko przy pięcie. U niego poskutkowała fala uderzeniowa. Robił te zabiegi na słomczyńskiego w Krakowie rehabilitacje.org można sobie sprawdzić wszystko. Ale on był akurat bardzo zadowolony, bo po kilku zabiegach zniknęło i od kilku miesięcy jest ok. Ale jak myślisz, że może być jakieś złamanie to najpierw zdjęcie rentgenowskie sobie zrób.

Gość Adirannam

trafiłam po urazie do Więcków i faktycznie jestem zadowolona. Po pierwsze zajmują się człowiekiem od początku do końca, czyli począwszy od rentgena czy usg, poprzez wizytę lekarską po rehabilitację. To wszystko zapewnia usługi na najwyższym poziomie i eliminuje ewentualne błędy czy to z powodu kiepskiego zdjęcia czy innej kiepsko wykonanej usługi. Mi bardzo szybko pomogli i w przyzwoitej cenie. Ja tam zawsze dzwonię na 698115115 i wszystkich informacji udzielą