Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwaWarszawa

TEST CIĄŻOWY. PILNIE PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Polecane posty

Gość EwaWarszawa

Hej, zrobiłam dziś test ciążowy płytkowy. Miesiąc temu też robiłam- wyszedł mi negatywny i tego samego dnia dostałam miesiączkę. Dziś powinnam dostać i też wyszedł mi negatywny, a okresu nie mam. To jest około 45dni po stosunku. Mogę być pewna wyniku? Pozdrawiam. Ewa.

Raczej testy są pewne.Poczekaj jeszcze trochę, pewnei dostaniesz okres jeszcze dzisiaj albo za parę dni.

Gość EwaWarszawa

Gość EwaWarszawa
Tym bardziej, że mam niedoczynność tarczycy i czasem miewam nieregularne. Chyba mogę być spokojna, prawda? ;)

Gość płacą ale za małooo
czyli po tamtym okresie już nie było stosunku jak rozumiem??? jeśli tak to w ciąży na pewno nie jestes

Gość oczywiscie ze tak spoko

Gość EwaWarszawa
Nie, jasne, że nie. Po prostu ostatnio miałam anginę i zaobserwowałam dziwne dolegliwości, np. zawroty głowy, mdłości, zmęczenie. Nie wiem, czy to działanie antybiotyku, czy nie.. Poza tym dużo jem, ale może to dlatego, że POWINNAM dziś dostać okres. Chyba test robiony miesiąć po miesiącu by mnie nie oszukał, prawda? Kurczę, martwię się, bo jeszcze nie czas na ciążę :)

Gość kotka222
NA 99% NIE JESTES W CIAZY ZROB JESZCZE ZA 2 DNI

Gość EwaWarszawa
A to, że robiłam go i miesiąc temu i dziś nie wystarcza? Przepraszam, że tak dopytuje, ale naprawdę się boję... :)

Gość EwaWarszawa
Proszę, napiszcie coś, bo oszaleję :)

Gość autorkoooo
napewno nie jestes w ciąży nie ma potrzeby powtarzac testu

Gość EwaWarszawa
Najgorsze są te dziwne objawy, o których pisałam, nie wiem, skąd to. Do tego niespotykane uczucie \"jakby było mnie więcej\" i bolące piersi. Może sobie wmawiam, no nie wiem, chyba trochę już wariuję... Paniczny strach- tyle Wam powiem...

Gość autorkooo
ja właśnie bede miała okres spać mi się chce non stop i piersi bolą, czuję się opuchnięta :) i tak co miesiac :) przed okresem zbiera się woda w organiźmie i zatrzymuje stąd uczucie pełności mdłości?? pamietam jak się starałam o dziecko i nie wychodziło to non stop je miałam :) potęga podświadomości na pewno nie jestes w ciaży

Gość EwaWarszawa
No właśnie- podświadomość. Sama sobie powtarzam:\"Na pewno NIE..\", a jednak wciąż się zadręczam, to chore.. Gorzej, jak okresu nie dostanę. masakra, mówię Wam :)

Gość autorkooo
nie dostaniesz jak się będziesz stresować :) idż na pola mokotowskie tam jest teraz pięknie, walnij browarka nad oczkiem popatrz na ludzi, na pewno ktoś się trafi oryginalny :) i zapomnij o ciąży bo nie jestes na sto procent !!!! :) moge się zalożyć o dobrą wódke, a ze kestem z warszawy zakład moge odebrać :) pozdrawiam :)

Gość EwaWarszawa
Uch.... Trzymam za słowo :) I dziękuję za słowa otuchy, pomogły, choć znajomi mówią mi to samo i nie dociera. Przez godzinę już nie myślę i znów to samo. Bleee.. ;)

Gość EwaWarszawa
AAA... zapomniałam dodać: ostatnio dość często muszę chodzić do toalety i to mnie też niepokoi, bo gdzieś wyczytałam, ze to jest jednym z pierwszych objawów ciąży... Nie wytrzymuję już, no :)

Gość mam kotkaa
matko głupia dziewucho ile jeszcze razy to samo trzeba ci napisać przestan czytac pierdoły to po pierwsze nie wiem już co ty chcesz przeczytać. Że jestes??? każdy ci mówi ze nie ma szans a ty swoje. Idź na te oslawioną bete dla spokoju psychiki i naszego, chociaż też pewnie bedziesz gadac ze beta źle pokazała

Gość EwaWarszawa
Kurde, macie rację, to już bardzo skrajna PARANOJA! :)