Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wide Wide Mide

Też czasem macie ochote wypisać się z Naszej-Klasy?

Polecane posty

Gość Wide Wide Mide

Ja mam i to czesto. 1) wkurza mnie komercja: wyslij reniferka, wyslij pana gabke itd 2) nie lubie patrzec na zdjęcia ktore sluza tylko temu zeby sie pochwalic 3) trace humor jak kolejna panna z bylej klasy zamieszcza zdjecie ze slubu, a ja wciaz bez chlopa :/ ( i tutaj wiem ze to ja mam problem, i to moja wina i ze powinnam tak nie reagowac, ale nie ppotrafie zapanowac nad tym)

Gość amore pomidore.
to po co ogladasz te foty skoro cie one dolują?:o ciekawosc jest silniejsza:D i nie ma tu nic do rzeczy czy masz ta

Gość Ja tez mam czasem ochote
usunac konto na n-k. Jak widze te dzieci ktore krzywia pyski w dziubek i przypinaja potem do tych swoich ryjow pinezki z opisem DLA WAS :O to zal dupe sciska za przeproszeniem. Albo jak brat kolezanki ktorego nigdy w zyciu nie widzialam na oczy,wysyla mi zaproszenie. Czy ja musze jej cala rodzine miec w znajomych.. Zenada. Ten portal sluzy odnawianiu znajomosci,a nie.

Gość sliczna wandeczka
Ja nie mam ochoty - jakbym miała, to już dawno bym usunęła. Was tez nikt pod pistoletem nie trzyma - wiec cos jednak do was przemawia na tyle, że nie usuwacie. Mnie żadne dziubki nie wkurzają, bo nie mam znajomych w wieku 14 lat. Zdjecia przechwalkowe - tez mnie nie wkurzają, co mnie ma w tym wkurzać? A co do slubów - meża mam, więc mnie to nie rusza

Gość dfgfdgdfgdf
ja w ogole sie nie zapisalam:)

Gość ejsza gejsza
znajoma ma 400 zdjęć swojego dzieciaka rzygać sie chce niema tygodnia bez dodanych fotek dzieciaka ja też mam dziecko ale jestem normalna

Gość ja juz dawno usunełam
z tymi co chciałam (raptem kilka osób) to złapałam kontakt i nie widziałam zadnego celu by dalej tam zagladać

Gość POier
400 zdjec dzieciaka? omg! Daj linka bo nie uwierze poki nie zobacze.

A skad takie problemy? Ja do nikogo nie zagladam, bo mnie to nie interesuje...poprostu mam konto na n-k i tyle.

Gość desperskiJestem
masakra,ja spotykalem sie z dziewczyna,wydawala mi sie inteligentna,mila,ale jak zapytala czy mam nasza klase...cos we mnie drgnęło,cos sie skończyło.

Gość ha ha widocznie
macie brzydkie ryje skoro tak was wkurza nk, bo sami nie macie odwagi swoich zdjec wkleic (no bo pewnie nie ma sie czym pochwalic). Nieudacznicy nie maja konta na nk, bo sie wstydza, a wszyscy inni normalni ludzie maja. A, no i jeszcze ci nie maja, co im sie wydaje, ze w ramach szczytnego celu beda walczyc z komercja, z która nie da sie walczyc, bo to ona jest motorem napedzajacym dzisiejszy swiat.

Gość niemowleczki
Ja tam mam realnych przyjaciol a nie takich co to ich znajomosc polega na podpatrywaniu przez ekran gdzie kto poszedl do szkoly i gdzie kto ppjechal na wakacje. ŻAL>pl

Gość Whizz
Ja sobie od razu wylaczylam te opcje z albumami i ocenianiem fotek, glupota. Ale lubie polookac na moich znajomych, ich dzieciaczki, mezow itp i sama zamieszczam swoje zdecia. Dzieki temu bez slow sie dowiaduje, co u znajomych slychac itp. O co taki szum?

Gość Jopp
No własnie takich jak ty sie nie lubi. ( do poprzedniczki)

Gość Whizz
ale czemu niby? Wytlumacz mi co w tym zlego.