Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdf

co macie teraz na biurku?

Polecane posty

Gość hehehehehhe dobre pytanie
*kubek

Gość czarny kotekPP
monitor 2 głośniki myszka 2 dłuopisy komórka pusta paczka papierosów:P zapałki popielniczka

Gość navy seals
w sumie gdybym nie dodała, to bym zrobiła taką furorę, że by mi samoocena podskoczyła :classic_cool:

Gość heheheheheehh dobre pytanie
ooooo mam dwie popielniczki,ta druga jest normalna:-D

Gość abc i zet
telefon, zeszyt, dlugopis, podkladke pod kubek, klucz, klej, plytke, gumke do wlosow, portfel i nawet papier toaletowy :P

dwa telefony komórkowe widelec coca cola jakiś kubek papierosy zapalniczka okulary przeciwsłoneczne sterta gazet pudełko z płytami prześwietlenie zęba lampka torebka kalendarz dwie pary spodni jedna bluzka pudełko prezerwatyw wsuwki do włosów ;)

kurwa wszytsko mam, komputer, pilot, , dezodorant, lakier, długopis , ab gymnc, talerz po obiedzie, 2 poczki zjedzonych chrupek, ogólnie mam burdel na biurku

- komputer -drukarke -gre -notesik -balsam do ust -komorke -okluray -kalkulator -kosmetyczke -pudelko z bizuteria -waciki -pudelko na pierdoly duze mam biurko :D

fiszki, kubek z nożycami, długopisami, ołówkami, dziurkacz, kalkulator, kartki, skaner, drukarkę, mleko sojowe o smaku kawy :) podręczniki, notatki, 1zł., jednorazowe kubki, telefon komórkowy, pudełko na pierdoły, monitor, dwa głośniki