Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nozyczki23

Moj chlopak namawia mnie abym wylizala my odbyt. Nie potrafie sie przelamac

Polecane posty

Gość Nozyczki23

Nie chodzi o to ze nie lubie. Ale on powiedzial ze chcialby abym wsadzila mu jezyk tam do srodka- to jest OBRZYDLIWE. Mowi mi ze nie akceptje go...

Gość fdfd
w odbycie jest znacznie wiecej bakterii niz w moczu wiec zabawy z kupa nie prowadza do niczego dobrego

Gość ukrez
wsadz mu reke to nie bendzie juz prosil!

Gość kotka222
niech narpierw zrobi lewatywe i wysmaruje odbyt samkowym olejkiem a bedzie ok

lol to od tego czy mu wyliżesz dupę zależy to czy z tobą będzie czy nie? :/ od takiego to raczej powinnaś uciekać

Zawsze gdy jestem na tym forum i mówię że dojdzie do takich sytuacji, to się ze mnie śmiejecie. A jednak mam rację.

Gość jak dla mnie
to jest kurrewsko podniecające ale nie dla wszystkich, trudno spodziewać się po ludziach, którzy dopiero co się poznali by stać ich było na tak wyrafinowane gierki.

A co jest następne w kolejności ? Łykanie klocka ? A później ?

Gość 1234567.........
ja uważam że jeśli dwoje partnerów lubi tego typu zabawy to ich sprawa ale podkreślam DWOJE LUBI !!! jeśli Ty nie możesz się przełamać to Twój facet nie powinien Cię zmuszać a takie gadanie że go przez to nie akceptujesz czy nie daj boże wmawianie że jest to dowód miłości jest szantażem i daje jasny obraz niedojrzałości i nie szanowania partnera

ale ciulas..fuu..a on ci lize odbyt?dla mnie to chore zabawy..jeszcze przez prezerwatywe ok,ale zeby miec na jezyku czyjas wydzielina z tylka,to bym sie chyba pozygala... powiedz mu,ze jesli wsadzi sobie palec w tylek i nim zakreci porzadnie,a potem go porzadnie wylize,to sie nad tym zastanowisz.koniec.zobaczymy czy sam jest taki mocny