Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesciara- jakichmalo

zdradzilam go-

Polecane posty

po 5 latach malzenstwa

Gość ytjyt
najdziwniejsze jest to ze kobiety idealizuja swoja plec twierdzac ze to faceci maja sklonosc do zdrady..... a naprawde jest na odwrut...nie powino sie ufac kobietom,kochac was bo wy nie potraficie i tak kochac...

Gość były mąż
baw się, baw szczęściaro... słyszałaś kiedyś o empatii pustaku?.. nie? to usłyszysz o święta naiwności, nie wyda się, idiotka, gdzie takie wszy się rodzą?

Gość zwiariować można
on mnie nie zdradza ups, on też tak mówi o tobie i jest szczęsliwy tak jak ty bo w związku najważniejsze jest szczęście, a nie toz kim się je doznaje łoł

Gość kjdshf
polerujesz męskie penisy na wysoki połysk szmato :)))))))))))))))))))

Gość eh dziewczyno
mają kobiety szczęscie...mąz i kochanek się jej trafił...

a mowcie co chcecie. Spedzilam z nim cudowny poranek:-) a maz jak zwykle w pracy:-)

nie zyc drugieemu co tobie nie mile:-)

Gość tutututtutu
ja po raz kolejny się pytam Kiedy to forum stało się wymianą doświadczeń między prostytutkami? :) a pani autorka ... cóż pewnych rzeczy i tak nie pojmie więc po co się starać jej tłumaczyć? :) niżej mułu

nie, nie wszystkie. ale owszem o ludziach ktorzy zdradzaja mysle ze sa kurwami i chujami..

Gość tutututtutu
nati zgodzę się z Tobą :) uczciwi robią tak: żegnaj i idą do następnego Nie świadczy to dobrze o stałości uczuć takiej osoby - ale chociaż jest minimalny szacunek do aktualnego partnera ...

czy aby na pewno ? doswiadczenia moje (faceta po 40stce) i kilkunastu znajomych par wskazuja, na to ze kobiety zdolne dotrzymac slowa nalezy umiescic miedzy krolewna sniezka, a kopciuszkiem.

Gość tutututtutu
mam prawie 30 lat i nie udało mi sie ;) zdradzić partnera - z kilku powodów, jednym z nich jest szacunek do samej siebie Chyba to jest sedno :)

a widzisz. \"Nie udalo sie\", a jakby sie moglo bez wiekszego problemu, to by sie udalo. Moze specyfika mojej pracy (zolnierz w sluzbie czynnej) pomagala mojej exzonie i zonom moich znajomych w \"udalo sie\".

Ale jestes zalosna... Jeszcze sie tym chwalisz. Nie ma w tym nic godnego zazdrosci lub czggokolwiek innego. Nie jest Ci szkodameza , kiedy on jest dla Ciebie taki dobry a Ty perfidnie go oklamujesz ?

a dlaczego ma mi byc go szkoda? mam prawo decydowac o swoim zyciu, nie jestem niczyja niewolnica,...

i znow go zdradzilam:-)

Gość nie rozumiem jak można się
cieszyć z tego, że zdradziło się męża... I jeszcze "chciałam zobaczyć jak będzie z innym", hahaha. Takie rzeczy się sprawdza przed ślubem, kretynko jedna. A ślub brałaś żeby się przejechać limuzyną i przejść w białej sukni przez kościół? Bardzo mi cię żal.

a w dupie to mam co mysla inni, chce zeby bylo mi dobrze w zyciu i nie bede zyla jak pieprzone dewotki ktore rznely sie po katach z kim popadnie i udawaly ze sa swiete! zycie nie trwa wiecznie....

Gość a przepraszam ale ile
masz lat? To co piszesz zalatuje wczesnym liceum, albo kimś kogo wbrew jego woli zmuszono do malżeństwa w młodym wieku, w każdym razie kimś bardzo niedojrzałym emocjonalnie... Bardzo współczuję twojemu mężowi, o ile taki rzeczywiście istnieje...

nikt mnie nie zmusil do malzenstwa! Wyszlam za maz z tak zwanej "milosci". Mam 27 lat.

Gość ale zachowujesz się jakbyś
miała 17 i była u szczytu buntu młodzieńczego. Wychodzi na to, że za mąż wyszłaś w wieku 22 lat, jak widać stanowczo za wcześnie. Do takich decyzji trzeba dorosnąć.

My z mężem bardzo rzadko się kochamy. Mi to nie wystarcza, ale mimo to nie pomyślałąbym o zdradzie...