Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia*****

Czy mogę być w ciąży? Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość Nadia*****

Brałam tab. anty kilka lat, miesiąc temu odstawiłam. Czy jest możliwe że w tydzień po odstawieniu tabs. zaszłam w ciąże? Cały czas bolą mnie piersi-aż się dotykac nie moge. Byłam u lekarza ale powiedział mi że ani Pro Test ani badanie krwi Beta jeszcze nic nie wykryje. Czy taki ból piersi może być objawem ciąży czy tylko odstawieniem teb.??? Proszę o pomoc!

skoro lekarz ci powiedział ze nie jest w stanie okreslic czy jestes w ciazy czy nie to liczysz ze my ci powiemy???? skad mamy to wiedziec?

Gość ciasto orzechowe
ja zaszłam w ciąże biorąc tabletki więc wszystko jest możliwe

Gość Nadia*****
pytam głównie o objawy a nie o to czy jestem w ciąży

u jednych kobiet objawy sa u innych nie ma, nawet jesli bola cie piersi to nie koniecznie moze to swiadczyc o ciazy.

Gość Nadia*****
na tym forum są dziewczyny które są juz w ciąży wiec myślałam, że może któraś mi podpowie jakie są pierwsze objawy ciąży -pomijam brak okresu. Chodzi mi głównie o straszny ból piersi

Gość Nadia*****
Pytam się tych dziewczyn które miały ojawy

Gość Nadia*****
Boże! Przepraszam że w ogóle pytam! Czy ciąża tak wpływa na mózg?!

Gość Monika 77
mnie bolą piersi prawie w każdym cyklu a w ciąży nie jestem, widocznie Twoj organizm sie budzi po braku tabletek, nie panikuj

Gość odpowiadajaaa
mnie bolaly piersi, zaszlam wlasnie tydzien, dwa po odstawieniu tabletek

Gość Nadia*****
piersi bolą mnie już 3 tydziń więc nie przed okresem, nigdy mnie tak nie bolały

Gość prosze Modeee Modesse etc
TEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Monika 77
Nadia wiec bolą Cię bo odstawiłaś tabletki, organizm wraca do narutalnej płodności, będziesz miała teraz takie różne objawy których przy tabletkach nie miałaś

Gość prosze Modeee Modesse etc
czemu ci lekarz powiedział ze test nie wykryje? bylo spytac lekarza o objawy

Gość Monika 77
bo testy ciążowe robi sie w termnie planowanej miesiączki albo nawet później, wcześniej testy mogą nie uchwycić hcg

Gość Nadia*****
Monika 77 - no być może że hormony szaleją. Ale nie pierwszy raz odstawiłam tabletki i nigdy mój organizm tak nie reagował. Poza tym miałam kilka stounków bez zabezpieczenia więc się zastanawiam czy mogłam od razu mieć owulację w pierwszym tygodniu po okresie.

Gość Nadia*****
słyszałam że po odstawieniu tabsów kobieta jest płodna jak zające na łące, mieć kilka jajeczkowań w ciągu jednego cyklu

Gość Monika 77
mogło się wszystko zdarzyć ale nie panikuj, bo jeżeli sie nie zabezpieczasz a jesteś całkiem zdrowa to szanse w jednym cyklu na poczęcie to tylko 20% współżyjąc w czasie dni płodnych a nawet nie wiemy czy kochałas sie w dni połodne czy nie ... a kiedy masz mieć następną miesiączke?

Gość Monika 77
Nadia ja też słyszałam o tej dużej płodności po odstawieniu tabletek ale słyszałam też i takie opinie że kobiety nie zachodzą jeszcze długo po odstawieniu i nawet jak chcą zajść w ciążę bo im sie chormony rozregulowały...wszystko jak widzisz idzie w dnie strony, na razie śpij spokojnie bo nie ma co sie denerwować...

Gość Nadia*****
w sumie to się derwuje że moge nie być w ciąży, bo tak naprawde bardzo bym chciała

Gość Nadia*****
mam dostać w niedziele

Dziewczyno, zrozum skoro lekarz nie jest w stanie udzielic Ci odp to jak my to mamy zrobic? Nikt Cię nie prześwietli? Zamiast zakładać kolejny topik powinnas poczytac te ostniejące i na 100% dowiedziałabyś się znacznie wiecej.

Gość Monika 77
jeżeli w tą niedziele masz dostać @ to test mógłby już wyjść, najlepiej zaczekaj do niedzieli rano i zrób z mierwszego siq a to jest ważne żeby stężenie hcg było najwyższe, niedziela lub poniedziałek zrób test, zycze powodzenia :)

Gość Nadia*****
Monika 77 - dzięki, będe czakać. Kobieta z forum- polecam Persen, bardzo dobry!

oboniu, gdyby autorka chociaż 5 minut spędziła na tym dziale i znalazła JAKIKOLWIEK temat o objawach ciąży to by wiedziała co oznacza ból piersi a nie zakłada bezsensowny topik gdzie i tak nikt nic nie poradzi bo jasnowidzem nie jest i stąd te złośliwości

Gość badaaaaanie haha
Rozkracz się do monitora to zaraz cię zlustruję i powiem czy jesteś w tej ciąży:o Wasza głupota mnie przeraża. Jeśli masz dostać ciotkę w niedzielę to kurwa czekaj cierpliwie do tej pieprzonej niedzieli i nie zaśmiecaj forum debilnymi pytaniami

Gość Nadia*****
Jesteście przemiłe! Miłego dnia!

Gość Nadia*****
Nauczcie się czytać! Przeczytanie tego co napisałam zajmie wam mniej niż minute! Nie pytam o to czy jestem w ciąży! Co z wami dziewczyny?! Skąd tyle goryczy>?