Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna55500

Co robić?

Polecane posty

Gość bezradna55500

Jakiś czas temu zerwałam z chłopakiem. on pozniej przez jakiś czas starał sie zebyśmy byli razem. Ja jednak nie chciałam a teraz gdy on znalazł sobie dziewczyne i jest w stosunku do mnie zimny i niemiły Ja zrozumiałam ze go kocham i nie wyobrażam sobie życia z kimś innym. Nie umiem powiedzieć mu wprost co do niego bo czuje sie odrzucenia. co robić??:(

Gość Oczy węża
Najpierw go sama odrzuciłaś a teraz boisz się odrzucenia? A ile ty masz lat? Piętnaście? To że ty nie wyobrażasz sobie życia bez kogoś,kogo się dobrowolnie wyrzekłaś,nie znaczy,że ten ktoś podziela twoje uczucia. Może on właśnie jest szczęśliwy i nie chce,żebyś mu przeszkadzała. Skoro jakiś czas się starał o ciebie i nic z tego nie wyszło,to jak każdy normalny człowiek,a tym bardziej facet,dał sobie spokój z tobą. I chyba miał rację,skoro sama nie wiesz,czego chcesz.

Gość Oczy węża
Najpierw go sama odrzuciłaś a teraz boisz się odrzucenia? A ile ty masz lat? Piętnaście? To że ty nie wyobrażasz sobie życia bez kogoś,kogo się dobrowolnie wyrzekłaś,nie znaczy,że ten ktoś podziela twoje uczucia. Może on właśnie jest szczęśliwy i nie chce,żebyś mu przeszkadzała. Skoro jakiś czas się starał o ciebie i nic z tego nie wyszło,to jak każdy normalny człowiek,a tym bardziej facet,dał sobie spokój z tobą. I chyba miał rację,skoro sama nie wiesz,czego chcesz.

Gość Oczy węża
A mówiłam już,że nie da się wejść się dwa razy do tej samej rzeki?