Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firanka_szklanka

Bielizna. Jaką lubią kobiety, a jaką mężczyźni u kobiet...

Polecane posty

Gość chajzerek
Jestem mężczyzna i przede wszystkim u kobiet lubię bieliznę ... czystą.

Gość gość
Ja najbardziej lubię białe i czerwone biustonosze. Czarnych nie lubię i nawet żadnego nie posiadam. Z czarnej bielizny to tylko majtki, pończochy i jakieś koszulki. Bardzo podobają mi się gorsety: białe i czarno-czerwone. Nie interesuje mnie zdanie facetów, bo to ja mam się w czymś dobrze czuć a nie robić to dla faceta. I stringów czy wrzynających się koronek nie noszę "bo kobieta musi". Bawełniane szorty, czy z koronką po boku też są ładne.

Gość AsiaAsia2
Przede wszystkim koronki :) zawsze znajduję coś dla siebie w Triumphie podczas zakupów w Jankach ;)

Gość gość
On, 24 lata. Ja lubię czarną bieliznę. Czarną obowiązkowo. Żadna czerwień, fiolet, róż itp. Figi najlepiej z koronką.

Gość gość goha
ja bardzo lubiem majtusie w koloże czarnym, nie brudzom się tak szybko :)

Gość ja lubie jak kobieta
nosi bielizne przeswitami, a pod spodem ma owlosienie lonowe

Gość ja lubie jak kobieta
włoski taki najlepiej do kolan :P

Gość gość
16:35 Tak i ładnie na nich spermę widać :>

Gość gość
On, 24 lata. Ja lubię czarną bieliznę. Czarną obowiązkowo. Żadna czerwień, fiolet, róż itp. Figi najlepiej z koronką. X Jakie rozkazy :D

Gość gość
My chyba mamy ten sam gust, bo od czasu jak poznałam Obsessive to nic innego już nam nie podchodzi tak samo... Jest moc!

Gość gość
To teraz bedzie zgorszenie :p ja lubie zonki majteczki nosic jest calkowocie inny material jak w meskiej bieliznie :) nie wierzycie to zalozcie meza/ prtnera majtki a wtedy sie przekonacie. Zonka mi czasem kupi moj rozmiar i zna sie na tym co to wygoda "na dole"

Gość joanna b
Ja chodze przez caly rok bez majtek i bez stanika a w te dni zakladam tampona i to bez majtek chodze w spudnivach sukienkach i w mini! A moj maz chod******oronkowych majtkach i w damskich stringach ja mu doradzam osobiscie co ma kupic i spi w korokowych koszulkach do spania a ja spie nago i mamy z******te zycie erotyczne polecamy wszystkim!

Gość gość
Nie lubię bielizny u kobiet. No chyba,  że zaliczymy do niej pończochy i gorset. Wolę kobietę seksownie ubraną, niż rozebraną do bielizny. Nic nie zastąpi boskiego kołysania piersi pod sweterkiem czy blizką, a świadomość, że pod mini nie ma majtek sprawia, że w spodniach od razu ciasno :-) Co najważniejsze, w taki sposób gra wstępna może się odbywać w dowolnym miejscu i czasie, a jak się uda, to można sprawę doprowadzić do końca niekoniecznie w domu.