Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka15

dobry krem na dzien z filtrem oil-free

Polecane posty

Gość anulka15

czy ktos moze mi doradzic jakis dobry krem na dzien z filtrem ,ktory bo sie nadawal pod makijaz do cery tlustej. najlepiej jakby byl tez przeciwzmarszczkowy o lekkiej konsystencji.mam tlusta buzie i teraz szczegolnie latem kazdy krem ze mnie doslownie splywa. mialam tez wiosna robiony laser na blizny potradzikowe i musi to byc krem z filtrem przeciwslonecznym.cena nie gra roli , wazne zeby byl dobry.poradzcie prosze!!!

Gość anulka15
jeszcze jedno mam 33 lata

Gość anulka15
up

Gość anulka15
nikt?????????????????????????????????

Gość anulka15
dzieki na przyklad.bardzo spodobal mi sie krem ROC HYDRA+BIOACTIVE ANTI-OXIDANT BIO-MOISTRUISING CREAM SPF 15.w opisie mowia ze lekki,doskonaly pod makijaz i z filtrem!!!!bardzo mi pomoglas.dzieki

Gość anulka15
jakies inne porady? czego uzywacie dziewczyny?

Gość svr barwiony

Gość anulka15
svr to tylko filtr mineralny barwiony a ja szukam dobrego kremu nawilzajacego do cery tlustej z filtrem!!!!

Gość anulka15
up

Gość mozart
polecam krem Olay active hydrating jest do skóry wrażliwej a drugi chyba do tłustej

Gość anulka15
dzieki mozart.!

Gość anulka15
up

Gość ja używam Iwostin
Solecrin do skóry naczynkowej z filtrem 30. Ale on jest raczej tłustawy, z tym że po wchłonięciu jest ok. Musisz szukać filtra co najmniej 30 i to fotostabilnego ( w innym wypadku taki zwykły krem działa tylko ze 2 godziny). Poczytaj sobie o tym na wizażu. Niestety wszystkie kremy z wysokimi, fotostabilnymi filtrami mają to do siebie, ze są tłuste. Ale da się przyzwyczaić.

Gość anulka15
dzieki iwostin za rady. no niestety jest tak jak mowisz- jak krem ma filtr to jest dosc gesty ( mnie zapycha i wychodza mi pryszcze tak wiec niestety nie moge ich uzywac).no i nie wiem no to zostaje mi chyba kupic jakis krem do cery tlustej oil-free bez filtra.sama nie wiem.

Gość jest też wersja iwostin
intensywnie nawilżający z filtrem 20. Ja właśnie go kupiłam, cena do 40 zł. Po nałożeniu jest bardzo lekki i przyjemny. Czy zapycha okaże się za kilka dni

Gość anulka15
kupilam iwostin i niestety jak dla mnie za tlusty!!!!!wogole sie nie wchlania .niestety znowu wyrzucilam pieniadze w bloto

Gość average
polecam kremy Vichy, La Roche Posay i Iwostinu, oprócz tego, że dobrze chronią skórę, nawilżają, to wyrównują jeszcze koloryt skóry ;)