Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffffff

ale wiecie co - teraz tak myślę jeszcze

Polecane posty

Kiedyś - teraz nie - ale kiedyś przyjebam w mordę pewnej zasranej sędzinie wiecie. Nie dosyć, że nie zauważyła, ze całość gnoju na mnie to sprawa o umowę o pracy NA CZAS NIEOKREŚLONY, że leciały wyzwiska pod moim adresem i tak dalej , że byłam zaszczuta - nie wiem. I do dziś jestem - to jeszcze nawet mnie nie ostrzegła, nic. Boże - ja jej kiedyś w mordę przypierdolę tej debilce. :( Tak mnie suka jebana w sądzie urządziła. :( Oby skończyła w gnoju :(

Ale mnie to już tak wpierdziela słuchajcie - to się poradzę kogoś mądrzejszego, do kuratorium sobie zadzwonię. Dupy nie ruszyła za rok. jeszcze mi dowód ukradła. Obyś na kupce gnoju skończyła ty suko skończona - chytra, wredna - z gołą dupą zostaniesz kiedyś za moją krzywdę wygodna pindo z sądu. Bo nikt mi prawdy nie powiedział przez cały rok. I dalej. Ty suko jebana miastowa :(.

Oby ja ktoś z lepszymi ukłądami do psychiatryka wpakował. Co za element tu w tych sądach siedzi to szkoda gadać. Za piwo może by była lepsza. Albo nie wiem... może żądała wibratora , że była taka nieludzka? Nie wiem :(