Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaa mii

Czy Facetom Nie Wstyd Kiedy Kobieta Za Nich Płaci

Polecane posty

Gość małaa mii

Gość tym kafeteryjnym
pewnie nie.:O

Facetom wstyd, ale oni nie dopuszcza do takiej sytuacji. Ciotom nie wstyd, sa zadowoleni ze moga sie nazrec i napic za pieniadze dziewczyny:/

Gość małaa mii
znałam zytucaje kiedy koles poprosił dziewczyne , zby za niego zapłaciła Ja czasem płace za mojego faceta , ale jemu byłoby wstyd , gdybym robila to częsciej niz on, a juz na pewno wstyd by mu bylo o to prosic.

Gość O zauwazylammmmmm
ze brzydki beznadziejny jest jeszcze chytry:/ A wszystko tlumaczy nowoczesnoscia:/

ja z swojego czesto place jak jestesmy w restauracji,tylko ze nam to bez roznicy bo mamy wspolne konto ale moj nie zawsze nosi ze soba karte do rachunku :D :p

głupi temat wiadomo ze normalnym jest wstyd aczkolwiek jest jedno ale: kiedy chodzi o wojujące feministki to one nie mają prawa głosu-w końcu jest równouprawnienie czy nie ? ;]

Gość muszelki czy owoce morza
troche nie na temat jednak związane z nim. ostatnio u fryzjera byłam swiadkiem jak dziewczyna przyszła się czesać. przyszła razem z chłopakiem, on siedział na tej samej kanapie co ja i czekał. po wykonaniu usługi przez fryzjerkę dziewczyna podeszła do chłopaka wyciagneła z plecaka pieniądze ,wcisnęła mu do ręki i sykneła :"zapłać" no i on podszedł do fryzjerki i zapłacił :P zamurowało mnie przyznam szczerze :D