Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szuk am

! ! ! PRZYJMĘ/KUPIĘ DOBERMANA ! ! !

Polecane posty

Gość szukam szuk am

Jeżeli oczywiście cena będzie normalna:) Płeć nieistotna, najlepiej szczenię, do 7-9 miesięcy, mile widziany rodowód, ewentualnie porodowodowe. Interesowałby mnie również charakterek, wychowanie i stan zdrowia rodziców malucha:) Pokryję koszty szczepień i wszelkich niezbędnych zabiegów. Jestem ze Śląska, choć myślę, że z dalszym dojazdem nie będzie problemu. Przeglądałam schroniska, niestety tam są już tylko starsze pieski, a mnie zależałoby na odpowiednim, jak najwcześniejszym wychowywaniu psa. Zakochałam się w tej rasie, miałam wcześniej kilkunastoletniego psa, jednak odszedł, od kilku dobrych miesięcy w domu jakoś tak pusto... Zainteresowanych proszę o wypowiedzi w tym temacie:) Ew. kontakt: przyjmedobka@wp.pl

Gość doberpies
rodowodowy szczeniak? proszę poszukać hodowli (uwazac na pseudohodowle)

Gość psiamamaa
a te biedne pieski z allegro trzymane na jakiejs slomie w w szopie, nie kupuj psa od takich ludzi, i chcialam podkreslic ze kopiowanie uszow i ogonow jest w Polsce prawnie zakazane i jest niepotrzebnym cierpieniem

mam dobrego antywira i mi wyskakuje tam okienko ze jest wirus Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków! Witryna www.nadzieja-dobermana.pl została zgłoszona jako witryna stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa. Tego rodzaju witryny mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system. Niektóre szkodliwe witryny celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich to witryny, na które nastąpiło włamanie.

Gość szukam szuk am
Nadzieję dobermana włśsnie przeglądałam chyba miesiąc temu i nie było tam żadnych młodszych dobermanków:( Nie chcę również kupować w żadnych pseudohodowlach/giełdach. Myślałam raczej o jakichś znajomych znajomych, którzy może mają takich piesków w nadmiarze:) 700zł za szczeniaczka bez rodowodu to jednak dla mnie trochę za dużo:( dołożę 300 i mam z pewnym rodowodem.

Gość doberpies
ja mam NODa i mi nic nie sygnalizuje...

Gość szukam szuk am
mnie też teraz właśnie na NadzieiDobermana to powiadomienie wyskakuje:(

Gość szukam szuk am
Ciekawi mnie też co się dzieje z resztą takich rodowodowych psów, niewykupionych. Dorastają i zostają wyrzucone na ulicę? Nie lepiej oddać jeszcze jako szczeniaka kiedy nie ma się kupców?:(

Gość doberpies
zorientuj sie tez w hodowlach, bo czasem maja tzw pety, ktore w jakis sposob nie odpowiadaja rasie i nei moga miec papierow, sa sprzedawane znacznie taniej

Gość szukam szuk am
Jeżeli miałabym kupować to tylko z rodowodem.

Gość szukam szuk am
Czytałam dużo o takich pseudohodowlach, dlatego też wspominałam o tym, że byłabym zainteresowana również stanem zdrowia rodziców i generalnie warunkach w jakich przebywają, wychowywaniem, traktowaniem psów przez ówczesnego właściciela:)

Gość szukam szuk am
A może znacie/moglibyście polecić zarejestrowaną hodowlę psów?