Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka...

CZY TO JEST HIRSUTYZM ?

Polecane posty

Gość Agnieszka...

Hej :(( mam włoski na piersiach brzuchu i gdzie niegdzie na twarzy to straszne :(( niewiem co mam zrobić czy to jest hirsutyzm ? wstydze sie iść z tym do ginekologa ehhhh:( Prosze dziewczyny jesli któraś z was to ma napiszcie coś o tym czy to koniecznie musi byc leczone hormonami ? jakie badania mam zrobić żeby sprawdzić zawsze na podtswowych badaniach krew mocz mam wszytsko dobrze ... Dziękuje wszytskim za odpisanie czekam z niecierpliwością.

Gość takaaaaaaa
a duzo masz tych włosków na twarzy? i czy są mocne? powinnaś zrobić badania hormonów.

Gość Agnieszka...
noo taki meszek tzn wąsik;/ obok oczu mam takie pojedyncze na zuchwie i pojedyncze na brodzie:(

Gość wejdz na ten temat
"kafeteria-dziewczyny z hirsutyzmem" , a tam się wiele dowiesz, między innymi o badaniach,leczeniu,jak sobie dziewczyny z tym radzą

Gość takaaaaaaaa
pojedyncze to nie jest tak źle ... ;) wiesz ja miałam też takie pojedyncze wcześniej ... ale od jakiegoś czasu to się wzmogło i cały ten meszek na twarzy rośnie, szczęście w nieszczęściu, że włoski nie są zbyt ciemne...ale niestety są :o

Gość Agnieszka...
takaaaa i co używasz albo jakie badania robiłas ?

Gość takaaaaaaa
niestety jeszcze nic...nie mogę się wybrać do lekarza.. najpierw mam zamiar iść do endokrynologa i zrobić badania hormonów... ale jak to hirsutyzm to z tego co czytałam raczej się nie da pozbyć tego paskudztwa :o

Gość Agnieszka...
a można zajść w ciąże normalnie ?