Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atakatammm

Upiór w operze!

Polecane posty

Gość Atakatammm
...a i do tego muszą śpiewać.Tym co są z Warszawy zazdroszczę ja na ich miejscu była bym codziennie na tym :-D

Gość Atakatammm
asderman : z tego co jest na stronie Romy wynika że spektakle są do 28 czerwca,póżniej jest przerwa i dopiero 19 września są nowe spektakle.

Gość asderman
spoko studenci maja wakacje do konca wrzesnia :P a teraz niestety nie moglbym sie wybrac bo sesja ...

Gość jbhub
Up Up Up Bardzo interesuje mnie ten musical chciałabym z kimś po prostu porozmawiać.O wrażeniach itp.:-D

Gość MałaZochaaa
Upupup

To było genialne.Ta muzyka,wystrój aktorzy.Akurat siedziałam koło głośnika a na drugi dzień straszny ból głowy.Ale nie żałuje i na pewno pojadę tam choć jeszcze jeden raz troszkę daleko ma do wawy bo jestem z tej samej miejscowości co autorka ale poświęce się i pojadę.

Gość Atakatammm
M.A.N witam więc może w takim razie wybierzemy się razem na upiora skoro jesteśmy z tej samej miejscowości.:classic_cool:

Gość vfdfc
Było wspaniale!Mam pytanie na kogo trafiliście?Byłam raz trafiłam na Paulinę Jańczak Marcina mrozińskiego🌻😘 tyko nie wiem kto był upiorem.Ah

Gość Atakatamm
Ja trafiłam na Damiana Aleksandra,Paulinę Jańczak i Marcina Mrozińskiego😘 a reszty to nie wiem ;-)

Gość sdffdsa
szczerze to nie wiem kto występował ale wiem jedno było przezajebiście

Gość mikozja
Byłam na wielu musikalach, "Upior w operze" - no coż, obroni się, bo zrobili mu niesamowita reklamę, ale czy... widzialaś TANIEC WAMPIRÓW!!!??? Jeśli nie, to szczerze polecam. Dla mnie to musical nad musicalami, istna perełka, upiór w operze to przy tym lipa ... Jeśli wznowią wampirów w Romie to pojadę, jeśli nie, to zostaje Berlin, tam chyba jeszcze grają ...

Gość mikozja
No może nie lipa ... ale upiór przy wampirach blednie zdecydowanie!!!

Gość Atakatammm
Nie nie byłam,upiór w operze to mój pierwszy musical.Ale ''Upiór W Operze jest przecież nazywany Musicalem wszech czasów.Są gusta i guściki,mam znajomych którzy interesują się bardzo musicalami byli na kotach i upiorze i mówią że Upiór najlepszy.Chciałabym zobaczyć te ''Koty'' i ocenić.Upiór W Operze zrobił na Mnie takie wrażenie że wątpię żeby coś innego Mnie się spodobało ;-)

Gość Atakatammm
Przepraszam pomyliłam Koty z Tańcem Wampirów kurcze...pomyliłam tylko nazwy.

Gość mikozja
Byłam na Kotach, to akurat też Lloyda Webbera ... jego musicale są jak sama nazwa mówi "muzykalne", zawsze z jedną przewodnią arią-nazwijmy to melodią, która bardzo wpada w ucho, ale gra sceniczna i ekspresja w upiorze to nie to co w wampirach Plańskiego, tam jest zaskakująca akcja, bardzo urozmaicona muzyka, od wątków klasycznych do bardzo erotycznych, wręcz perwersyjnych, hihi ... A kostiumy, oprawa, dźwięki- wszystko też na "bogato", z rozmachem ;-) Jeśli polubiłaś upiora, będziesz zaczarowana na wampirach ... Z kotami bym nie porównywała :-)

Gość vbnjuy
Upiór W Operze to zdecydowanie najlepszy Musical wszech czasów!

Gość ihhu
A Ja jestem wielką fanką Marcina Mrozińskiego 😘 :-D