Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rytuaa

pomocy!!

Polecane posty

Gość Rytuaa

Hej. Mam taki mętlik w głowie ponieważ podobam sie facetowi ma 30 lat ja tez koło tego on mi sie też podoba. Podrywa mnie i w ogóle i wszystko byłoby ok tylko dlaczego on nie chce ode mnie nr.tel. :-( ani żadnego spotkania np. kawa? Tłumacze sobie że widocznie tylko chce takich zalotów i tyle a ja chciałabym cos wiecej. Hm i co tu robić?

Gość zwiariować można
no pchaj sie na siłę to, że z toba rozmawia i usmiecha sie to nie znaczy , ze chce z toba być musiałby byc z setkami kolezanek które lubi

Gość Rytuaa
kuźwa ale ja usycham jak kwiat bez wodyyy nie mam 15 lat ,a mielismy sie jzu raz pocałowac eh a ja głowe odwróciłam. :-(

Gość Rytuaa
tomcioszek . No to daczego nic nie działa, dochodze do wniosku że ma to gdzieś :-(

Gość idiotka do idiotki
ej chcesz żeby było ci miło to masz kocha cie, uwielbia wręcz, ale jest delikatny, boi się porażki bo ty taka wspaniała mozesz go odrzucić, będzie cie kochał i czcił na odległośc

przyczyn moze byc kilka 1) kreci go flirt 2) chciałby ale sie wstydzi 3) cos /ktos go hamuje - zona , itp 4) bawi sie 5) czeka az przejmiesz inicjatywe i sama wcisniesz mu nr tel. ja przez całe swoje zycie tylko raz poprosiłem o nr tel . i to nie znaczy ze nie miałem dziewczyn :)

Gość Rytuaa
ja pierdole. A kurat za mna latają a on jako jedyny robi to jak zółw i dziala mi to na nerwy. Widocznie za Toba nikt sie nie ugania ani się nie usmiecha że jesteś od razu taka złosliwa. Niby ma kogoś ale fakt ale ja też mam , no i co teraz ? bede "dziwką" zaraz hahahaha

Gość idiotka do idiotki
mam wielu kolegów i wiem jak faceci przymilnie sie zachowują i nie dopatruj się w ich zachowaniach podtekstów taka malutka rada, bo widocznie nie znasz wielu panów

ryzyko odrzucenia jest tez waznym powodem, lecz jesli wie ze on Tobie sie podoba to nalezy wykluczyc ten powód

Gość Rytuaa
dobra Narka wszystkim, papa jutro wezme sprawe w swoje ręce ;-) a zreszta i tak mi sie az tak bardzo on nie podoba