Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muskat

bolące stawy?

Polecane posty

mam pytanie zdrowotne. w sobote bylam 5h na koncercie pod golym niebem. pogoda niezbyt przyjemna - padał deszcz przez 3/4 koncertu, wiało i zimnawo. drugiego dnia czulam się jakbym miala zakwasy ale tylko w kolanach, lokciach, kostkach, nadgarstkach i szyi. dzis nadal mam uczucie zakwasów, doszły tzw. ciezkie barki i nie moge podniesc rak do gory. mam problem z ubraniem. jak dlugo siedze to mam uczucie odrętwienia w stawach. czy to moze byc problem natury reumatycznej?? Proszę o poradę. Dziękuję.

a. zapomnialam dodac. bylam raczej typem japonskiego widza. ogladalam ino, bez szalenstw. ;-)

dziękuję, ale chyba raczej bym to wiązała z sobotnim koncertem. tylko nie wiem czy to mija czy nalezy juz interweniować lekami..

Gość przewiało cie moze

tez tak myslalam, ale dolegliwosc zamiast ustepowac, postępuje. a na dodatek cora przyniosla z przedszkola rumień zakazny :/

może to być początek grypy ja jaka choruje na grypę to mnie bolą stawy

nie wiem, ale taki stan trwa od soboty. mam uczucie jakby rece wazyly mi z 50kg. a najgorzej jest wieczorami, bol wtedy nasila się podwojnie. czas na lekarza. pozdrawiam

bylam u lekarza. diagnoza -- > odczynowe zapalenie stawów, w przyszlym tyg badania by wykluczyc RZS. Pozdrawiam.