Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Issyy

Jak poradzić sobie z lękami?

Polecane posty

Gość Issyy

Ostatnio w moim życiu było dużo stresu i cięzkich chwil, jedną z nich najgorsza dla mnie była śmierc Dziadka. Bylam z nim bardzo zwiazana, moj ojciec nie mieszka ze mna, moj Dziadek mozna powiedziec zastepowal mi go. Było to 3 tyg przed maturą, było naprawdę cięzko zdaje sobie sprawe ze ludzie mają moze i poważniejsze problemy, zawsze się jakieś znajdą, ja jestem bardzo słaba psychicznie, ale jakos dałam radę wziąć się w garść, zdać jakos maturę.Teraz jak wspominam tamten czas , to sama siebie podziwiam ze dalam rade, dla mnie to byl koszmar. Oprocz tego wiele osob, przyjaciol- odczulam ze odwrocilo sie ode mnie wtedy kiedy najbardziej tego potrzebowalam, ale byc moze tak tylko czuje , bo w tamtym czasie nie myslalam zbyt logicznie. Moje lęki ciągle powracają, że ktoś bliski umrze, ostatnio zbyt wiele osób umarło które znałam w jakiś sposób. Zdalam sobie sprawe jak kruche jest zycie, ciagle boje sie ze cos sie stanie, nie moge myslec o niczym innym. Wiem ze to nie jest normalne, bardzo bym chciala zyc bez tych lekow. Nie chce isc do psychologa, chodzilam wczesniej i niewiele mi to pomoglo. Biore leki ziolowe na uspokojenie- wczesniej bardzo mi pomagaly, teraz nic nie daja. Czy macie podobnie? Jak sobie z tym radzicie? Prosze o pomoc chcialabym juz normalniej zyc..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować